9. sezonda gitti birden adam hiçbir şey anlamadım. Sonra öğrendim ki diziden ayrılmış. Neden ayrıldığı ve helikopterle kaçırıldıktan sonra neler olduğuyla ilgili bir şeyler var mı? Yani kim kaçırdı bu adamı, nereye kaçırdı. Dizide bahsedilen A, b olayı da nedir tam olarak?
Ölmeye istekli tehlikeli olan insanlar A diye nitelendiriliyor. Rick yaralı olduğu için Jadis tarafından yanlışlıkla B olarak nitelendirildi ve CRM'ye alındı. Okaforda Ricke sahip çıktı. CRM'ye "A" tipi insanları almanın tehlikeli olduğunu düşünüyorlar.
Ölmeye istekli tehlikeli olan insanlar a diye nitelendiriliyor. Rick yaralı olduğu için jadis tarafından yanlışlıkla b olarak nitelendirildi ve Crm'ye alındı. Okaforda ricke sahip çıktı. Crm'ye "a" tipi insanları almanın tehlikeli olduğunu düşünüyorlar.
Rick ve michonne ile alakalı spin off bir dizi çıkmış geçen sene onu izlersem bir şeyler açığa çıkar herhalde. Rick için bir film de yapılacakmış ama iptal edilmiş galiba.
The Ones Who Live daha yeni çıktı. İlk 3 bölümü izlemiştim sonra devamını bekleyeceğim diye bırakmıştım tam sezon çıktı sanırım boş zamanımda izleyebilirim.