M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2013 #1 Kendi sitesinden 15$'a aldığım The War Z oyununda rahatsız edici kasmalar yaşıyorum. Ancak Low veya Medium aralarda oyun akıcı olabilmeyi az olsa da başarıyor. Sorunun kaynağı nedir sizce ? Sistem: Marka: MSI GE60 Notebook İşlemci: Intel i7 3610QM Ekran Kartı: Nvidia GT650M GDDR5 2GB Ram: 8GB DDR3 1333MHz
Kendi sitesinden 15$'a aldığım The War Z oyununda rahatsız edici kasmalar yaşıyorum. Ancak Low veya Medium aralarda oyun akıcı olabilmeyi az olsa da başarıyor. Sorunun kaynağı nedir sizce ? Sistem: Marka: MSI GE60 Notebook İşlemci: Intel i7 3610QM Ekran Kartı: Nvidia GT650M GDDR5 2GB Ram: 8GB DDR3 1333MHz
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 18 Ocak 2013 #2 Laptop prize takılı? Güç seçeneklerine baktın mı? Sürücü sürümü nedir?
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2013 #3 Recep Baltaş dedi: Laptop prize takılı? Güç seçeneklerine baktın mı? Sürücü sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... Evet prize takılı ve Yüksek performans seçeneğinde. Sürücü en güncel halinde.
Recep Baltaş dedi: Laptop prize takılı? Güç seçeneklerine baktın mı? Sürücü sürümü nedir? Genişletmek için tıkla... Evet prize takılı ve Yüksek performans seçeneğinde. Sürücü en güncel halinde.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 18 Ocak 2013 #4 Oyunun geliştiricilerine sistem özellikleriniz de yazıp mail atın. Orijinal almışsınız, destek hakkınız var.
Oyunun geliştiricilerine sistem özellikleriniz de yazıp mail atın. Orijinal almışsınız, destek hakkınız var.
M M.CaN Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2012 Mesajlar 1.147 Makaleler 16 Yer Kırşehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2013 #5 Burak Alkan dedi: Oyunun geliştiricilerine sistem özellikleriniz de yazıp mail atın. Orijinal almışsınız, destek hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Evet gerçi onu da düşünmemiştim hiç fakat önce burada sormak lazım
Burak Alkan dedi: Oyunun geliştiricilerine sistem özellikleriniz de yazıp mail atın. Orijinal almışsınız, destek hakkınız var. Genişletmek için tıkla... Evet gerçi onu da düşünmemiştim hiç fakat önce burada sormak lazım