Sürprizbozan The Witcher 1. bölüm nasıl geçilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
Dostlar ne kitabı okudum ne de diziyi izledim. Kitapları alamadım. Bu evrene hiç meraklı değildim. Bir cesaretle oyuna başladım ilgimi çekmeye başladığı için. Rahat kafayla oynamak için acemi de başladım. Hiçbir hile yapmadan oynuyordum. Yahu arkadaş başıma bela oldu. 1. bölümdeyim daha. Haren ve mikul görevleri yaptım. Muhterem'in isteklerini ve han da ki görev listesini tamamladım. Hatta semender tarafından simyagere saldırı yapıldı onu da geçtim.

1. bölüm için epey ilerlediğimi düşünüyorum. Ama başıma odo ve kelle avcısı musallat oldu. Muhterem bana yüzük vermedi. Ki benim envanterde boşluk vardı. Ama envanterimde yüzük yok.

Aynı zamanda kelle avcısını da öldüremiyorum. Örneğin kayıt açıyorum ya da herhangi yerden çıkış yapıyorum hop karşımda bitiyor. Adam 2 vuruş ile öldürüyor beni. Ama benim vuruşum etki etmiyor. Bazen öyle yerde gelip sıkıştırıyor ki beni kaçamıyorum. Bazen de herkesi toplayım cenge gider gibi sıkıştırıyor. Ne yapacağımı şaşırdım.

Dostlar çözüm nedir?

Son düzenleme:
Oyunu oynayalı uzun zaman olduğu için tam olarak hatırlamıyorum ama görev ekranını buraya atarsanız belki bir şeyler hatırlarım. Eğer oyunda hata oluştuysa eski kaydı yükleyebilirsiniz.

Muhterem yüzüğü verirken yere atıyor diye hatırlıyorum. Kontrol ettiniz mi?

Muhterem yüzüğü verirken yere atıyor diye hatırlıyorum. Kontrol ettiniz mi?

Yere baktım ama hiç yoktu.

Oyunu oynayalı uzun zaman olduğu için tam olarak hatırlamıyorum ama görev ekranını buraya atarsanız belki bir şeyler hatırlarım. Eğer oyunda hata oluştuysa eski kaydı yükleyebilirsiniz.

Şu an bilgisayarı açamıyorum. Ama şöyle YouTube'da buldum onu atayım. Dediğim gibi Mikul ve Haren'in güvenini kazandım. Ama Odo'ya yüzük göstermek gerek illa. Onuda bulamadım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…