K klavyesulukpeçete Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 350 Çözümler 7 3 Aralık 2020 #1 Oyunu açıyorum yeni oyun diyorum sonra The Witcher'ı seçiyorum sonra klavye+fare seçiyorum oyun açılırken bu hatayı veriyor. Ne yaparsam düzelir? Oyun orijinal ve Türkçe yama yüklü.
Oyunu açıyorum yeni oyun diyorum sonra The Witcher'ı seçiyorum sonra klavye+fare seçiyorum oyun açılırken bu hatayı veriyor. Ne yaparsam düzelir? Oyun orijinal ve Türkçe yama yüklü.
Çözüm K K klavyesulukpeçete 3 Aralık 2020 İbrahim Gürel dedi: Yamayı kaldırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yamayı kaldırıp oyuna girdim. Sorun çözüldü.
İbrahim Gürel dedi: Yamayı kaldırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yamayı kaldırıp oyuna girdim. Sorun çözüldü.
İbrahim Gürel Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 3 Aralık 2020 #2 Dosyaları doğruladınız mı? Bir de yamadan dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
KS KS K klavyesulukpeçete Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 350 Çözümler 7 3 Aralık 2020 #3 İbrahim Gürel dedi: Dosyaları doğruladınız mı? Bir de yamadan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet oyun dosyalarını oyun açılmadığından dolayı doğruladım. Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: Dosyaları doğruladınız mı? Bir de yamadan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet oyun dosyalarını oyun açılmadığından dolayı doğruladım.
İbrahim Gürel Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 3 Aralık 2020 #4 klavyesulukpeçete dedi: Evet oyun dosyalarını oyun açılmadığından dolayı doğruladım. Genişletmek için tıkla... Yamayı kaldırdınız mı? Artı 0 Eksi
klavyesulukpeçete dedi: Evet oyun dosyalarını oyun açılmadığından dolayı doğruladım. Genişletmek için tıkla... Yamayı kaldırdınız mı?
KS KS K klavyesulukpeçete Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 350 Çözümler 7 3 Aralık 2020 #5 İbrahim Gürel dedi: Yamayı kaldırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yamayı kaldırıp oyuna girdim. Sorun çözüldü. Artı 0 Eksi Çözüm
İbrahim Gürel dedi: Yamayı kaldırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yamayı kaldırıp oyuna girdim. Sorun çözüldü.
İbrahim Gürel Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 3 Aralık 2020 #6 klavyesulukpeçete dedi: Evet yamayı kaldırıp oyuna girdim. Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Keşke kendi mesajınız yerine benimi mesajımı çözüldü işaretleseydiniz. Neyse bu haliyle de sorunu çözen mesajı anlar bakmak isteyen. Artı 0 Eksi
klavyesulukpeçete dedi: Evet yamayı kaldırıp oyuna girdim. Sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Keşke kendi mesajınız yerine benimi mesajımı çözüldü işaretleseydiniz. Neyse bu haliyle de sorunu çözen mesajı anlar bakmak isteyen.
KS KS K klavyesulukpeçete Hectopat Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 350 Çözümler 7 3 Aralık 2020 #7 İbrahim Gürel dedi: Keşke kendi mesajınız yerine benimi mesajımı çözüldü işaretleseydiniz. Neyse bu haliyle de sorunu çözen mesajı anlar bakmak isteyen. Genişletmek için tıkla... Hangi mesajınızı çözüldü işaretleyeceğime karar veremedim. Eğer moderatörler yapabiliyorsa sizin mesajınızı seçerlerse sevinirim. Artı 0 Eksi
İbrahim Gürel dedi: Keşke kendi mesajınız yerine benimi mesajımı çözüldü işaretleseydiniz. Neyse bu haliyle de sorunu çözen mesajı anlar bakmak isteyen. Genişletmek için tıkla... Hangi mesajınızı çözüldü işaretleyeceğime karar veremedim. Eğer moderatörler yapabiliyorsa sizin mesajınızı seçerlerse sevinirim.
İbrahim Gürel Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 3 Aralık 2020 #8 klavyesulukpeçete dedi: Hangi mesajınızı çözüldü işaretleyeceğime karar veremedim. Eğer moderatörler yapabiliyorsa sizin mesajınızı seçerlerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yok gerek yok. Ben diğer bu sorunu yaşayanlar için yazmıştım ancak konuyu okuyunca bariz sorunu çözen şey belli. Artı 0 Eksi
klavyesulukpeçete dedi: Hangi mesajınızı çözüldü işaretleyeceğime karar veremedim. Eğer moderatörler yapabiliyorsa sizin mesajınızı seçerlerse sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yok gerek yok. Ben diğer bu sorunu yaşayanlar için yazmıştım ancak konuyu okuyunca bariz sorunu çözen şey belli.