The Witcher 1 Oyundan Atma

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen5 5600 | XFX RX6600 8GB | 32GB HyperX Fury Beast | GIGABYTE B550M | 500GB SSD | Rampage Victory kasa ve dahili PSU
Meslek
Makine Mühendisi
Oyunu 1 haftadır oynuyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım fakat oyunda 3. bölüme(sanırım) ulaştıktan sonra savaşırken oyun 1-2 defa takılıyor ve hemen kapanıyor. Yeniden açtığımda oyunu o bölümü tamamladım kapanmadı fakat ilerleyen bölümde yeniden aynı sorunu yaşadım ve görevi tamamlayamıyorum. Daha sonrasında tekrardan giriş yaptığımda da Steam arayüzü ile birlikte açılıyor ibaresi geliyor fakat açılmıyor oyun. Bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra giriş yapabiliyorum ancak. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yerde okumuştum; Eğer çok fazla save dosyası varsa ondan dolayı oyundan atabiliyormuş. Save dosyalarının bazılarını silerek çözmüş bazı insanlar.

Peki bu işlemi nasıl yapacağım. Oyun arayüzünden mı yoksa belgelerimden mı?

Peki bu işlemi nasıl yapacağım. Oyun arayüzünden mı yoksa belgelerimden mı?
Kayıt dosyaları belgeler klasöründe bulunuyor. Ben bitirdiğimde 200 civarı kayıt dosyası vardı fakat hiç böyle sorunla karşılaşmamıştım. Bir de oyunu Steam'dan değil de dosyaların olduğu klasördeki .exe'den çalıştırmayı deneyin.

Kayıt dosyaları belgeler klasöründe bulunuyor. Ben bitirdiğimde 200 civarı kayıt dosyası vardı fakat hiç böyle sorunla karşılaşmamıştım. Bir de oyunu Steam'dan değil de dosyaların olduğu klasördeki .exe'den çalıştırmayı deneyin.
Ben zaten hep masaüstünde yer alan .exe ile giriş yapıyorum oyuna.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı