The Witcher 1 remake ve yeni The Witcher oyunu hakkında bilgiler ve düşünceler neler?

pilotds

Hectopat
Yer
Edirne
Daha fazla  
Biliyorsunuz ki The Witcher 1 hikayesi iyide olsa çoğu şeyi vasat veya kötü remakede sadece grafiklerimi yenilerler yoksa saldırı comboları vb elden geçiriler mi?
Yeni The Witcher oyuna hakkında düşünceleriniz nasıl olacağı vb?

Dosya Ekleri

• the-witcher-4-teaser-1647885994858.jpg
    267,7 KB · Görüntüleme: 58
Çok umutluyum tek dileğim en düşüğün düşüğünde bile olsa GTX 1050'li Monster laptopumda oynayabilmek dört gözle bekliyorum remakeyi.

Remake yeniden yapım demek yani oyunu sıfırdan yapacaklar. Oynanış, grafikler her şey yenilenecek

Çok umutluyum tek dileğim en düşüğün düşüğünde bile olsa GTX 1050'li Monster laptopumda oynayabilmek dört gözle bekliyorum remakeyi.

Dostum çok ümitlenme UE5 ile yapılan oyunların sistem gereksinimleri arşa çıkmış durumda.

Ben gerçekten heyecanlıyım bu konuda fakat oyun motorunu nasıl optimize edecekleri çok önemli. Birçok bilgisayar kaldırmayabilir.

Yeni seriden umutluyum fakat hiçbiri Witcher 3'e benzemeyecek. Tamamen farklı bir oyun olacak şahsen öyle düşünüyorum.

Optimizasyonu yapabileceklerini düşünmüyorum. İlk çıkışında muhtemelen sorunlu çıkar ilerleyen zamanlarda düzeltilir. Witcher 3 te problemsiz çıkmadı hala akıllanmayıp cyberpunk 2077 yi de sorunlu çıkardılar. Remake oyunda böyle olur.

Ben eski oyunları bir ayrı seviyorum. Oyunun grafikleri, kullanılan renk paleti olsun hoşuma gidiyor. Tam bir açık dünya olmasa bile boş boş gezmek bile zevkliydi güzel müzikleri eşliğinde. Çoğu kişinin aksine combat sistemini de seviyorum ve aslında fena da olmuyor yetenekleri yükselttiğinizde. Farklı türdeki düşmanlar için duruş değiştirmek vs. iyidi. Yeniden oynamak istiyordum zaten iyi oldu bu. Bu yazdıklarımdan remake yapılmasına gerek yok gibi düşündüğümü çıkarmayın, ben de herkesin combat sistemi ve grafikleri yüzünden remake yapılmasını istediğini biliyorum. Tatmin eden combat ve güzel grafikli bir oyun oynamak isterim tabii ki ve öylede yapacaklarını düşünüyorum, baştan sona değiştireceklerdir oyunu hikayesi dışında. Tek endişem oyun çıktığında optimizasyonu. Bir de görev ve envanter arayüzünü değiştirseler yeter.

Remake'de değişmesi gereken şey kesinlikle savaş sistemi. Remake'i yapan firma CDPR olmasa da Witcher 2 ve Witcher 3 oyunlarında yapıma dahil olan insanların da bulunduğu bir stüdyo. Grafikler ve çevre detayları günümüz standartında olsa bile oyunu oynatır.

Hikaye kitapların bittiği yerden başladığı için bence çok dokunmazlar ana hatlarina, belki ekstra derinleştiren sahneler koyabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…