The Witcher 1 ve 2 oynanmadan 3 oynanır mı?

Ardaozn75

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben Witcher 1 ve 2 hiç okumadım oynamadım direk 3'e başlasam bir sıkıntı olur mu problem yaşar mıyım? Eğlenebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun olmaz, eğlenirsin. 1 ve 2'den bazı karakterler 3'te görünebiliyor fakat çok büyük dert değil.

Ben direkt önceki oyunların hikayesini YouTube'dan izleyerek girdim. Ve çok eğlendim. Oynayarak girmek veya öncesinde çıkan Sapkowski'nin Witcher kitaplarını okumak çok yararlı olur. Çünkü ilk oyun son kitabın devamı olarak devam ediyor. Ama yine de hikayeyi anlar ve eğlenirsin.

Eğlenirsin ama Witcher evreni hakkında 1-2 video izle bende senin gibi 3.oyundan başladım diğer oyunları oynıyınca olayları anlıyorsun.

Büyük bir çoğunluk ilk iki oyunu oynamadan başlamıştır zaten. Ben direkt Witcher 3 ile başladım ve hayranı oldum.

oynanır, hikayeyi iyi anlamak istiyorsanız witcher 1 ve 2 nin hikayesini youtube'den vs. öğrenebilirsiniz. zaten witcher 1 günümüze göre çok eski oynanış stiline ve grafiklere sahip. witcher 2 daha oynanabilir seviyede.

Bütün Witcher serilerini defalarca bitirip kitapları da bitirmis biri olarak 3. oyunda geçmişe bayağı atıflar yapılacak ve karakterler arası konuşmalarda bunlara sürekli değiniliyor. Benim tavsiyem 2. oyun hâlâ oynanabilir durumda ve cidden güzel bir oyun, ikinci oyunu oynayıp, üçüncü oyuna geçerseniz daha çok şey anlarsınız ve üçüncü oyuna başlarken ikinci oyundan save aktarılsın mı gibi bir seçenek sunuyorlar ve bir göreve etki ediyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı