Çözüldü The Witcher 1 Warning: Minimum requirements have not been met

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Elvedui5

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, Steam indirimlerinden dolayı birçok oyun aldım fakat sadece "The Witcher Enhanced Edition" çalışmadı. Aldığım hata şu "Warning: Minimum requirements have not been met!" Nasıl çözebilirim bunu? Yabancı forumlara falan baktım ama pek bir şey bulamadım.

Not: Ekran kartım GT 840M. Yani bu oyunun açılmaması imkansız, GTA V'i oynayabiliyorum. :)
Not 2: İşletim sistemi w8.1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. The Witcher Enhanced Edition'un kısayoluna sağ tıklayın ve özelliklere gelin. Kısayol sekmesinin altında "Hedef:" var. Bunun karşısında oyunun yüklü olduğu dizin var. Bu dizinin en sonuna gelin ve " -dontForceMinReqs" yazın. İyi eğlenceler. :)
Not: Yazmadan önce bir boşluk bırakın. Yoksa hata verecektir.

Merhaba. The Witcher Enhanced Edition'un kısayoluna sağ tıklayın ve özelliklere gelin. Kısayol sekmesinin altında "Hedef:" var. Bunun karşısında oyunun yüklü olduğu dizin var. Bu dizinin en sonuna gelin ve " -dontForceMinReqs" yazın. İyi eğlenceler. :)
Not: Yazmadan önce bir boşluk bırakın. Yoksa hata verecektir.

İnternette buldum öyle bir çözüm ama Steam kullanıyorsanız bir oyunun kısayolunu oluşturup özelliklere bakın o dediklerinizin hiçbiri yok malesef. Oyun orjinal olmasa 2 dakikada çözülürdü belki ama sabahtan beri uğraşıyorum bir şey bulamadım.

İkisine de yaptım olmadı.

withcer 1.png

Launcher'dan açınca "Application load error 5:0000065434" hatası aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu seferde "Application load error 5:0000065434" hatasını aldım.

Sorun çözüldü. Forum donanımdan bir arkadaş yardımcı oldu aynen copy-paste ediyorum.

Steam'e gir, üstteki büyük yazılardan Kütüphane'yi seç,
Orda solda oyunların görünür, The Witcher Enhanced Edition'a sağ tıkla, çıkan menüden Özellikler'i seç,
Genel başlığı altında iki kutucuk var, ilkinde Çalıştırma Seçeneklerini Ayarla yazar, ona tıkla. Oraya şunu yaz ve tamam de: -dontForceMinReqs
Başındaki tireyi falan silme direk onu yazıp tamam de tekrar aç. Umarım çözülür.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı