Steam The Witcher 2 CD key nasıl öğrenilir?

burak3030

Hectopat
Daha fazla  
The Witcher 2 oyununu indirdim fakat oyun optimizasyon sorunu yüzünden oynanamaz haldeydi. Sonradan bunun Steam versiyonu kaynaklı olduğunu öğrendim bu yüzden de oyunun CD Key'ini öğrenip gog.com a entegre etmek istiyorum. Fakat oyunun CD Key'ini bir türlü bulamadım, internetten araştırıp insanların yazdığı yöntemleri denedim fakat işe yaramadı. Uzun lafın kısası oyunun CD key'ine nereden bakabilirim?

CD anahtarı nedir ve nerede bulabilirim?

CD Anahtarı, bir kart, çıkartma veya oyununuzun paketinde yer alan CD'nin üzerine yazılmış rakam ve harflerden oluşan bir kombinasyondur. Fiziksel bir medyanın gönderilmediği dijital satın alımlarda CD anahtarı, genellikle e-posta aracılığıyla gönderilen faturanın içerisinde bulunur.

Hocam Steam Kütüphanesi içerisinde oyuna sağ tıklayıp Yönet kısmından CD Anahtarları seçeneğini seçerek alabiliyorsunuz normalde ama şimdi Witcher 2 için baktım öyle bir seçenek yok, büyük ihtimal dış kaynaklara paylaşımı yok.

Eskiden öyleydi fakat kaldırmışlar o seçeneği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…