BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 12 Temmuz 2022 #1 The Witcher 2 hey madenlerde iş devam ediyor görevinde ne yapmam gerekiyor? Arı kovanı diye bir bomba var onun ne olduğunu bulamadım madene iniyorum bir şey olmuyor ne yapmam gerektiğini gösteren işaret de yok internete de bir şey bulamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2022
The Witcher 2 hey madenlerde iş devam ediyor görevinde ne yapmam gerekiyor? Arı kovanı diye bir bomba var onun ne olduğunu bulamadım madene iniyorum bir şey olmuyor ne yapmam gerektiğini gösteren işaret de yok internete de bir şey bulamadım.
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #2 Cüce arkadaşlarınla beraber madeni temizlemen gerekiyor. Madenin sonunda boss'u kestikten sonra yuvalarını bombayla yok etmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
Cüce arkadaşlarınla beraber madeni temizlemen gerekiyor. Madenin sonunda boss'u kestikten sonra yuvalarını bombayla yok etmen gerekiyor.
KS KS BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 12 Temmuz 2022 #3 Grythor dedi: Cüce arkadaşlarınla beraber madeni temizlemen gerekiyor. Madenin sonunda Boss'u kestikten sonra yuvalarını bombayla yok etmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cücelerle konusunca bir şey olmuyor tek giriyorum maddene. Artı 0 Eksi
Grythor dedi: Cüce arkadaşlarınla beraber madeni temizlemen gerekiyor. Madenin sonunda Boss'u kestikten sonra yuvalarını bombayla yok etmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Cücelerle konusunca bir şey olmuyor tek giriyorum maddene.
C Coolkaan123 Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2015 Mesajlar 1.550 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #4 kedi iksirini iç, maden çok karışık. 1 saatimi harcadım Artı 0 Eksi
KS KS BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 12 Temmuz 2022 #5 Tamam da arı kovanı bombası ne. Artı 0 Eksi
Grythor Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 726 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #6 Görevin yapıldığı bir video bu, videodaki gibi yapmayı deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Görevin yapıldığı bir video bu, videodaki gibi yapmayı deneyin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS BirForumcuKişi Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 2.197 Çözümler 17 Yer BODRUM 13 Temmuz 2022 #7 Kanka ben bu görevi yaptım hey madenlerde iş devam ediyor bu görevin 2.cisi ben onun cozumunu arıyorum. Artı 0 Eksi
Kanka ben bu görevi yaptım hey madenlerde iş devam ediyor bu görevin 2.cisi ben onun cozumunu arıyorum.