The Witcher 2 Kasıyor

Emrezz

Hectopat
Daha fazla  
Sistemim:
  • Asus P5B Anakart
  • Intel Pentium D 3.0 Ghz İşlemci
  • 2 GB DDR 2 RAM
  • Nvidia GeForce 9600 GT
  • 120 GB 7200 Dpm HardDisc
The Witcher 2 'yi GOG'dan bedavaya almıştım. Geçen günde oyunu kurdum. Medium ayarlarda fps çok düşüktü. Ayarları low a alınca biraz iyi oldu ama hala fps 15-20 arassı ve ara ara takılmalar oluyor. Bu sorunu çözmek için ne yapabilirim .Yardımcı olursanız sevinirim.İyi forumlar
NOT: Skyrim, Counter Strike Global Offensive, Civilization 5 i medium ayarlarda sorunsuz oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemine göre kasması gayet normal. Yazdığın oyunlar çok fazla performans isteyen oyunlar değiller.

Peki RAM i 4 GB yapıp , Ekran kartını Geforce GTX 550 Ti yapmak sorunu çözer mi ?

İmzamda sistemimin özellikleri var ve the witcher 2 medium ayarlarda 30-40 fps de hiç donmadan oynadım.

R7 250 ekran kartı için tam bir işlemci dostu diyebilirim. 4 GB RAM Pentium işlemci bilgisayarıma Sapphire R7 250 ekledim şu anda piyasada oynayamadığım oyun yok şiddetle tavsiye ederim.

Çok teşekkür ederim.

Gtx 550 ti ekran kartı ile oyunu orta ayarda 30-35 fps de oynayabilirsin. Ben Gtx 460 ekran kartı ile 35-40 fps arası oyunu bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…