5 saat oldu zaten başlayalı, çok fazla angarya işi var oyunda. haritadan görevi bulamıyorum, görevle ilgili notlara erişemiyorum falan. Mesela görevde ne yapacağımı unutuyorum bunu tekrar bir yerden bakamıyorum sadece sağda bir şeyler yazıyor, detaylarına erişemiyorum. Sürekli YouTube üzerinden gitmek zorunda kalıyorum diyebilirim.
Hikayesi için oynamak istiyordum sadece hepsi buydu 5 saate geldim bu saate gelene kadar 10 kere falan kapattım bıraktım diyerek.
Hikayesi için devam etmek, dünyasını biraz keşfetmek istiyordum 3'e geçmeden önce ancak oynanışı dediğim gibi can sıkıcı.
Şu an 5 saat falan oynadım ancak verimli saatler değil tabii ki. Hikayesi için oynamak istiyorum ama bir yandan da 3'ü çok zamandır ertelediğimden artık ona da geçmek istiyorum. 2'nin oynanışı bu şekilde olmasaydı hikayesi güzelmiş.
5 saatlik ilerleme yaptım ancak dediğim gibi daha fazlasına katlanamıyorum zaten bu saate kadar da sadece olayları anlatırken oynadığımız kısmılar falan var. Yani hala oyunun en başlarındayım ilk canavar görevine bile geçemedim.