F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.573 Makaleler 21 Çözümler 96 23 Ağustos 2023 #61 Aspect15 dedi: Hocam ne fazlası kaç yıllık RDR 1 PlayStation tarafında 900 lira yapmayın 2015 de çıkmış olmasına rağmen Update ile bildiğin güncel grafiklere geldi. Genişletmek için tıkla... Daha geriye gitti optimizasyon dibi buldu keşke hiç çıkmasaydı o dandik güncelleme. 6700 gibi bir canavarla RT olmadan şehirde 45 FPS alıyorum Sözde yeni jenerasyon güncellemesi mod devşirme güncellemesinden başka bir şey değil bilmeyenler varsa.
Aspect15 dedi: Hocam ne fazlası kaç yıllık RDR 1 PlayStation tarafında 900 lira yapmayın 2015 de çıkmış olmasına rağmen Update ile bildiğin güncel grafiklere geldi. Genişletmek için tıkla... Daha geriye gitti optimizasyon dibi buldu keşke hiç çıkmasaydı o dandik güncelleme. 6700 gibi bir canavarla RT olmadan şehirde 45 FPS alıyorum Sözde yeni jenerasyon güncellemesi mod devşirme güncellemesinden başka bir şey değil bilmeyenler varsa.
Aspect15 Hectopat Katılım 16 Şubat 2023 Mesajlar 3.552 Çözümler 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2023 #62 FalconPolat dedi: Daha geriye gitti optimizasyon dibi buldu keşke hiç çıkmasaydı o dandik güncelleme. 6700 gibi bir canavarla şehirde 45 FPS alıyorum Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam konsolda oynuyorum ben akiyor oyun.
FalconPolat dedi: Daha geriye gitti optimizasyon dibi buldu keşke hiç çıkmasaydı o dandik güncelleme. 6700 gibi bir canavarla şehirde 45 FPS alıyorum Genişletmek için tıkla... Bilmiyordum hocam konsolda oynuyorum ben akiyor oyun.