P Paradoks12 Attopat Katılım 31 Ekim 2025 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:09 #31 CyHan_Atalay dedi: Zamanım olmaz o kadar büyük ihtimalle. O yüzden 3'üncü oyundan başlayacağım. Genişletmek için tıkla... Uyarı yapmak istiyorum bir de 2. oyunun başında +18 bir sahne var aman hocam.
CyHan_Atalay dedi: Zamanım olmaz o kadar büyük ihtimalle. O yüzden 3'üncü oyundan başlayacağım. Genişletmek için tıkla... Uyarı yapmak istiyorum bir de 2. oyunun başında +18 bir sahne var aman hocam.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.431 Çözümler 40 Yer Edinburgh Dün 22:42 #32 Tartışmasız Witcher 3
CyHan_Atalay Decipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 2.120 Çözümler 13 Yer Türkiye, Eskişehir Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4 Ekran Kartı: ASUS RTX 2060 İşlemci: Intel i5 12400f Ram: 16GB (8X2) Corsair Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Dün 23:33 #33 Paradoks12 dedi: Uyarı yapmak istiyorum bir de 2. oyunun başında +18 bir sahne var aman hocam. Genişletmek için tıkla... Bir kaç dakika kulaklıkla oynamak ve oda güvenliğini sağlamam gerekecek demek ki Sağ olasın
Paradoks12 dedi: Uyarı yapmak istiyorum bir de 2. oyunun başında +18 bir sahne var aman hocam. Genişletmek için tıkla... Bir kaç dakika kulaklıkla oynamak ve oda güvenliğini sağlamam gerekecek demek ki Sağ olasın
P Paradoks12 Attopat Katılım 31 Ekim 2025 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:38 #34 CyHan_Atalay dedi: Bir kaç dakika kulaklıkla oynamak ve oda güvenliğini sağlamam gerekecek demek ki Sağ olasın Genişletmek için tıkla... Oyuna o sahne öncesi bir uyarı vs. koymaları lazım evde kimse yoktu şansıma ama yaşım maksimum 11 falandı o zaman sen düşün.
CyHan_Atalay dedi: Bir kaç dakika kulaklıkla oynamak ve oda güvenliğini sağlamam gerekecek demek ki Sağ olasın Genişletmek için tıkla... Oyuna o sahne öncesi bir uyarı vs. koymaları lazım evde kimse yoktu şansıma ama yaşım maksimum 11 falandı o zaman sen düşün.