Çözüldü Sürprizbozan The Witcher 2'de görev gelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

DeSouza

Centipat
Daha fazla  
Oyunda Mongoose iksiri için mağaraya girip Ostmurk'u aldım ve Meditasyon ile iksiri yaptım. Sonrasında hana gittim, göreve başlamadan önce bilek güreşi yaptım ve bitirdim. Çıktığım zaman görev yoktu ve başka hiçbir ana görev işaretlenmiyordu.

İşaretlenmeyince yedek save alıp Kayran ile savaşmak için iksiri iç görevini işaretleyip iksiri içtim ancak hiçbir yeni görev gelmedi bende. Mağaraya girmeden önceki autosave'ime dönüp tekrar mağaraya girip Ostmurk'u aldım ancak bu sefer Eter'im yok diye iksiri yapamıyorum. Eter için bolca Nekker'de öldürdüm, Scleroderm mantarı da topladım ama eter geçmedi elime.

Bunlar da olmayınca en başta iksiri yaptığım save'ime döndüm ve orada da anlayamadığım şekilde görev yok. Yani anlayacağınız görev gelmiyor, eter bulamıyorum, iksirim silinmiş, kafayı yiyebilirim her an.

Çözüm
Yanlışım yoksa mevzu aşağıdakiyle aynı.
Görev listesinde "Kayran" görevini seçin, gidip Sile'yle konuşun, "Ben hazırım." diyaloğunu seçin. Kayran'ın ininin hemen dışında devam ediyor görev.
O arada, yani adı üstünde "Kayran'la savaşmadan hemen önce" için, boss fight'a girin.

Bittiğinde "Kayran" göreviyle birlikte tamamlanması lazım.
Deneyebilir misiniz?

Konu metni biraz karışık olduğu için attığınız SS'lerdeki kaydınızda Ostmurk görevini yaptınız mı kestiremedim ama... Yaptıysanız dert değil, alıntıdaki yazdığım şekilde olması lazım.
Yapmadıysanız önceden yaptığınız gibi Ostmurk mevzusunu halledin önce, sonra alıntıda dediğim şekilde yapın.

Sile'nin odası nerede bilmiyorsanız (görev göstermiyorsa), hanın sağ (daha doğrusu girişten sağ, çıkıştan sol) tarafındaki merdivenlerden çıktığınızda ikinci kapı.
Oyunda Mongoose iksiri için mağaraya girip Ostmurk'u aldım ve Meditasyon ile iksiri yaptım. Sonrasında hana gittim, göreve başlamadan önce bilek güreşi yaptım ve bitirdim. Çıktığım zaman görev yoktu ve başka hiçbir ana görev işaretlenmiyordu.

İşaretlenmeyince yedek save alıp Kayran ile savaşmak için iksiri iç görevini işaretleyip iksiri içtim ancak hiçbir yeni görev gelmedi bende. Mağaraya girmeden önceki autosave'ime dönüp tekrar mağaraya girip Ostmurk'u aldım ancak bu sefer Eter'im yok diye iksiri yapamıyorum. Eter için bolca Nekker'de öldürdüm, Scleroderm mantarı da topladım ama eter geçmedi elime.

Bunlar da olmayınca en başta iksiri yaptığım save'ime döndüm ve orada da anlayamadığım şekilde görev yok. Yani anlayacağınız görev gelmiyor, eter bulamıyorum, iksirim silinmiş, kafayı yiyebilirim her an.
Görevler kısmının ss ini atabilir misiniz?

Görevler kısmının ss ini atabilir misiniz?
IMG_20260131_204837_165.jpg

Görev listesinde "Kayran" görevini seçin, gidip Sile'yle konuşun, "Ben hazırım." diyaloğunu seçin. Kayran'ın ininin hemen dışında devam ediyor görev.
O arada, yani adı üstünde "Kayran'la savaşmadan hemen önce" için, boss fight'a girin.

Bittiğinde "Kayran" göreviyle birlikte tamamlanması lazım.
Deneyebilir misiniz?

Konu metni biraz karışık olduğu için attığınız SS'lerdeki kaydınızda Ostmurk görevini yaptınız mı kestiremedim ama... Yaptıysanız dert değil, alıntıdaki yazdığım şekilde olması lazım.
Yapmadıysanız önceden yaptığınız gibi Ostmurk mevzusunu halledin önce, sonra alıntıda dediğim şekilde yapın.

Sile'nin odası nerede bilmiyorsanız (görev göstermiyorsa), hanın sağ (daha doğrusu girişten sağ, çıkıştan sol) tarafındaki merdivenlerden çıktığınızda ikinci kapı.

Son düzenleme:
Çözüm
Bi' fikrim var ama yine de deneme yanılmakla gereksiz uğraşmamak adına "Ahlaksız Teklif"'in altındaki "Kayran" görevini seçip bi' ekran görüntüsü atabilir misiniz?
@DeSouza
Hatta üşenmezseniz "Ahlaksız Teklif" ve "Kayran: Ödül Meselesi"'ni de atabilir misiniz rica etsem?

Eksik olma azizim. @Witcher Sevdalısı
IMG_20260131_215027_213.jpg
IMG_20260131_215145_051.jpg
Hocam öncelikle KAYRAN görevinin yazısını attım karışıklık olmasın diye birazdan diğerlerinide atacağım. 2 ekran görüntüsü olarak attım 2. Fotoğrafta yazının devamı fare imlecinden sonra devam ediyor hızlıca okumanız için.

IMG_20260131_215707_020.jpg
IMG_20260131_215710_131.jpg

Deneyebilir misiniz?

@DeSouza
Sile'nin odası nerede bilmiyorsanız, hanın sağ (daha doğrusu girişten sağ, çıkıştan sol) tarafındaki merdivenlerden çıktığınızda ikinci kapı.

Deneyebilir misiniz?

@DeSouza
Sile'nin odası nerede bilmiyorsanız, hanın sağ (daha doğrusu girişten sağ, çıkıştan sol) tarafındaki merdivenlerden çıktığınızda ikinci kapı.
Hocam çok ilginç daha önce defalarca Kayran'ı seçmeme rağmen görevi vermenişti şimdi siz dediniz diye yine deniyeyim olmazsada yanına giderim dedim verdi çok teşekür ederim ilgilendiğiniz için sizlere. Herhalde tekrar gözükmek için konu açmamı bekliyormuş 😁

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı