Çözüldü The Witcher 3-0xc000007b-REDprelauncher.exe hatası - 0xc000007b | REDprelauncher.exe

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Odidy

Decapat
Daha fazla  
Process Monitor Log Özeti
REDprelauncher.exe

Bilgisayar adı
BERKE
Mantıksal işlemci sayısı
8
RAM
15.86 GB
İşletim sistemi
Windows 10.0 Build 22621.2 64-bit
DLL dosyaları
Kod:
AcLayers.dll DNSAPI.dll IPHLPAPI.DLL KernelBase.dll MSVCP140.dll PocoData.dll PocoDataSQLite.dll PocoFoundation.dll PocoJSON.dll PocoUtil.dll Qt5Core.dll Qt5Network.dll VCRUNTIME140.dll VERSION.dll advapi32.dll apphelp.dll combase.dll crypt32.dll dbghelp.dll dnsapi.dll gdi32.dll gdi32full.dll imm32.dll kernel32.dll msvcp140.dll msvcp_win.dll msvcrt.dll ntdll.dll ole32.dll oleaut32.dll rpcrt4.dll sechost.dll shell32.dll shlwapi.dll sqlite.dll ucrtbase.dll user32.dll vcruntime140.dll version.dll win32u.dll wow64.dll wow64base.dll wow64con.dll wow64cpu.dll wow64log.dll wow64win.dll ws2_32.dll zlib1.dll

Çözüm
Yukarıdaki işlemleri tam yapmamışsınız sanırım. Rapora baktığım zaman vcruntime140.dll ve msvcp140.dll dosyası hatalı görünüyor.

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyalarını kaldırın.

C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll

Daha sonra Visual C++ 2015 paketini hem x86 hem de x64 olacak şekilde kurun. Kurulum esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden 2015 paketlerini onarın.

Sorun çözülmeyecek olursa tekrardan yeni bir rapor oluşturun. Bazı durumlarda hatanın kaynağı tek raporda belli olmayabiliyor. Kurulum dosyalarını aynı anda indiriyorsanız tek dosya olarak iniyor olabilir. Ayrı ayrı işaretleyip indirin.
Process Monitor Log Analizi
0xc000007b

Kaldırılacak DLL: C:\Windows\SysWOW64\MSVCP140.dll

Kurulması gereken paketler:
Belirtilen konumda DLL dosyası yoksa sadece paketleri kurun.

Process Monitor Log Analizi
0xc000007b

Kaldırılacak DLL: C:\Windows\SysWOW64\VCRUNTIME140.dll

Kurulması gereken paketler:

Visual C++ paketi kuruluysa paketi kurarken uyarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu durumda onar/repair tuşunu kullanıp kurulumu tamamlayabilirsiniz.

Program hala aynı hatayı veriyor ve ayrıca Epic games launcher üzerinden giriyorum programa

Yukarıdaki işlemleri tam yapmamışsınız sanırım. Rapora baktığım zaman vcruntime140.dll ve msvcp140.dll dosyası hatalı görünüyor.

Aşağıdaki konumdan belirtilen DLL dosyalarını kaldırın.

C:\Windows\SysWOW64\vcruntime140.dll
C:\Windows\SysWOW64\msvcp140.dll

Daha sonra Visual C++ 2015 paketini hem x86 hem de x64 olacak şekilde kurun. Kurulum esnasında hata alacak olursanız Denetim Masası üzerinden 2015 paketlerini onarın.

Sorun çözülmeyecek olursa tekrardan yeni bir rapor oluşturun. Bazı durumlarda hatanın kaynağı tek raporda belli olmayabiliyor. Kurulum dosyalarını aynı anda indiriyorsanız tek dosya olarak iniyor olabilir. Ayrı ayrı işaretleyip indirin.

Çözüm
Hocam herşeyi doğru yaptım bu seferde ''Kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü MSVCP140_1.dll bulunamadı. Programı yeniden yüklemek bu sorunu çözebilir.'' diyor.

Allah razı olsun çzöebildim rahat rahat açılıyor program ki o kadar yatırdığım para da heba olmamış oldu teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…