PlayStation The Witcher 3: Wild Hunt 50 TL!

Kaçırılmaması gerekiyor cidden.

The Witcher 3: Wild Hunt, PS Store'da %80 indirimle 50 TL.

Teklif sonu: 22.11.2025

1763386296782.png

The Witcher 3: Wild Hunt, PS Store'da %80 indirimle, 51 TL!

Eki Görüntüle 2598846

PS kolu yeterli mi? PS lazım mı illa?

PS kolu yeterli mi? PS lazım mı illa?

PS4/PS5 gerek veya destekli ülkelerde PS Plus+oyun+herhangi gamepad.
Kingdom come delieverence 1 indirimde 200 TL'ydi şu an 1000 TL. Tekrar indirime girerse öneririm. Uncharted'lar da güzel indirimde. Spider-Man Remastered ve Spider-Man mm de. Cuphead. Cyberpunk. Tomb Raider. Watch Dogs. Arkham Knight.

Ücretsiz DLC'leri almayı unutmayın en az 10 tane.

PS4/PS5 gerek veya destekli ülkelerde PS Plus+oyun+herhangi gamepad.
Kingdom come delieverence 1 indirimde 200 TL'ydi şu an 1000 TL. Tekrar indirime girerse öneririm. Uncharted'lar da güzel indirimde. Spider-Man Remastered ve Spider-Man mm de. Cuphead. Cyberpunk. Tomb Raider. Watch Dogs. Arkham Knight.

Ücretsiz DLC'leri almayı unutmayın en az 10 tane.

PS5 Slim alacağım CD'li mi almalıyım sizce oyunları? Koleksiyon yapmak istiyorum CD ama uyguna bulabileceğim bir yer var mı?

PS5 Slim alacağım CD'li mi almalıyım sizce oyunları? Koleksiyon yapmak istiyorum CD ama uyguna bulabileceğim bir yer var mı?
Disk versiyonunu kullanıyorum, açıkçası fiziksel bir medya olması ayrı bir güven ve mutluluk veriyor :). Özellikle PS5 yükseltmeli oyunların PS4 versiyonlarını gayet ucuza bulabiliyorsun. Etrafta yerel güvenilir mağaza varsa çok daha iyi olur, arada gidip ne var ne yok bakmak bile eğlenceli oluyor. Yurtdışı bağlantın varsa 2. el zincir mağazalar da mevcut. Örn: CeX

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı