The Witcher 3 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 8.1

minary

Centipat
Oyunu Steam'dan bu gün indirdim, oyuna giriş yapmaya çalıştığımda 1-2 saniyelik siyah ekran geliyor sonra oyun açılmıyor.
Steam'dan dosyaları doğrula işlemini yaptım, logfile dosyasını mediafire'a yükledim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Link; Logfile

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 7 uyumluluk modunda dener misiniz?

Görev yöneticisi > işlemler > sağ tık > benzeşme > CPU 0 tikini kaldırın.

Son olarak önereceğim şey ise Windows 10'a geçin. Win8 ve Win8.1 biraz başarısız sürümler.

Oyunu Steam'dan bu gün indirdim, oyuna giriş yapmaya çalıştığımda 1-2 saniyelik siyah ekran geliyor sonra oyun açılmıyor.
Steam'dan dosyaları doğrula işlemini yaptım, logfile dosyasını mediafire'a yükledim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Link; Logfile
Şu Witcher oyununda bi problem olmasa şaşarım. En azından 17 TL'ye satın aldım..

Son olarak önereceğim şey ise Windows 10'a geçin. Win8 ve Win8.1 biraz başarısız sürümler.
Merakımdan soruyorum neden CPU 0 tikini kaldırmasını söyledin?

Merakımdan soruyorum neden CPU 0 tikini kaldırmasını söyledin?

Forza horizon, FIFA vs. oynarken kasma sorunları yaşamıştım. Yabancı forumlarda bir kaç yerde hatta YouTube'da bile gördüm. Ve önerileri iş gördü 😂 İşlemci çekirdeğini diğer işlemlere ayırmak adına bu öneriyi veriyorlar.

Forza horizon, FIFA vs. oynarken kasma sorunları yaşamıştım. Yabancı forumlarda bir kaç yerde hatta YouTube'da bile gördüm. Ve önerileri iş gördü 😂 İşlemci çekirdeğini diğer işlemlere ayırmak adına bu öneriyi veriyorlar.
Skyrim'de CPU 0 kaldırınca oyun atıyor 😂

Şu Witcher oyununda bi problem olmasa şaşarım. En azından 17 TL'ye satın aldım..
Çıktığı günden beri tüm oyunlarını oynadım. The Witcher 3'ü hala oynuyorum. Ne bir sorun yaşayan gördüm ne de kendim yaşadım. Dayanağı nedir bu söylediğinizin?

win7 uyumluluk modunu denedim bu kez siyah ekran gelip 2-3 saniye içinde kapanıyor, bu sebeple görev yöneticisinde göremiyorum maalesef
Witcher 3 dönemine ve barındıklarını da hesaba alırsanız kusursuz bir oyun. Opitimazsyon da dahil. Dostum save dosyaları saklayarak yeniden kurma yapabilir misin?
sanırım mecbur yeniden kurulum yapacağım 😕

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı