Şu Witcher oyununda bi problem olmasa şaşarım. En azından 17 TL'ye satın aldım..Oyunu Steam'dan bu gün indirdim, oyuna giriş yapmaya çalıştığımda 1-2 saniyelik siyah ekran geliyor sonra oyun açılmıyor.
Steam'dan dosyaları doğrula işlemini yaptım, logfile dosyasını mediafire'a yükledim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Link; Logfile
Merakımdan soruyorum neden CPU 0 tikini kaldırmasını söyledin?Windows 7 uyumluluk modunda dener misiniz?
Görev yöneticisi > işlemler > sağ tık > benzeşme > CPU 0 tikini kaldırın.
Son olarak önereceğim şey ise Windows 10'a geçin. Win8 ve Win8.1 biraz başarısız sürümler.
Merakımdan soruyorum neden CPU 0 tikini kaldırmasını söyledin?
Skyrim'de CPU 0 kaldırınca oyun atıyorForza horizon, FIFA vs. oynarken kasma sorunları yaşamıştım. Yabancı forumlarda bir kaç yerde hatta YouTube'da bile gördüm. Ve önerileri iş gördüİşlemci çekirdeğini diğer işlemlere ayırmak adına bu öneriyi veriyorlar.
Çıktığı günden beri tüm oyunlarını oynadım. The Witcher 3'ü hala oynuyorum. Ne bir sorun yaşayan gördüm ne de kendim yaşadım. Dayanağı nedir bu söylediğinizin?Şu Witcher oyununda bi problem olmasa şaşarım. En azından 17 TL'ye satın aldım..
Windows 7 uyumluluk modunda dener misiniz?
Görev yöneticisi > işlemler > sağ tık > benzeşme > CPU 0 tikini kaldırın.
Son olarak önereceğim şey ise Windows 10'a geçin. Win8 ve Win8.1 biraz başarısız sürümler.
sanırım mecbur yeniden kurulum yapacağımWitcher 3 dönemine ve barındıklarını da hesaba alırsanız kusursuz bir oyun. Opitimazsyon da dahil. Dostum save dosyaları saklayarak yeniden kurma yapabilir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.