Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #1 Selam, iyi Sosyaller. The Witcher 3 oyununda ağaçlar gözükmüyor her şeyi denedim, dosyaları bütünleme olayı ise oyunu "Steam" adlı platformandan almadım. Çözüm öneriniz nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Kasım 2023
Selam, iyi Sosyaller. The Witcher 3 oyununda ağaçlar gözükmüyor her şeyi denedim, dosyaları bütünleme olayı ise oyunu "Steam" adlı platformandan almadım. Çözüm öneriniz nedir?
Nightmare12 Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #2 Mod falan kurulumu. Artı 0 Eksi
KS KS Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #3 Nightmare12 dedi: Mod falan kurulumu. Genişletmek için tıkla... Hayır, mods klasörü dahi yok. Artı 0 Eksi
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.780 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #4 Ağaçlar gözükmüyordan kasıt nedir hocam? Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Nightmare12 Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #5 Hocam yeni save açıp bir bakın hala aynısa görüntü ayarlarını falan kurcalayın en kötü silip yeniden yükleyin. Artı 0 Eksi
Hocam yeni save açıp bir bakın hala aynısa görüntü ayarlarını falan kurcalayın en kötü silip yeniden yükleyin.
KS KS Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #6 Nightmare12 dedi: Hocam yeni save açıp bir bakın hala aynısa görüntü ayarlarını falan kurcalayın en kötü silip yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim save kaynaklı değil. Wexiar dedi: Ağaçlar gözükmüyordan kasıt nedir hocam? Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde dokuları gözükmüyor.(Resim sığmıyor) Artı 0 Eksi
Nightmare12 dedi: Hocam yeni save açıp bir bakın hala aynısa görüntü ayarlarını falan kurcalayın en kötü silip yeniden yükleyin. Genişletmek için tıkla... Denedim save kaynaklı değil. Wexiar dedi: Ağaçlar gözükmüyordan kasıt nedir hocam? Ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bu şekilde dokuları gözükmüyor.(Resim sığmıyor)
Wexiar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 2.780 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte B450M S2H Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER 6 GB, İşlemci: Ryzen 3 1200, Ram: 2x8 Gskill RipjawsV 3200 MHZ Ram, 1 TB HDD, 128 GB WD GREEN SSD Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #7 Them M dedi: Denedim save kaynaklı değil. Bu şekilde dokuları gözükmüyor.(Resim sığmıyor) Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi platformdan oynuyorsunuz? Dosya doğrulama büyük ihtimal çözer, çoğu platformda var zaten. Artı 0 Eksi
Them M dedi: Denedim save kaynaklı değil. Bu şekilde dokuları gözükmüyor.(Resim sığmıyor) Genişletmek için tıkla... Oyunu hangi platformdan oynuyorsunuz? Dosya doğrulama büyük ihtimal çözer, çoğu platformda var zaten.
KS KS Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #8 Wexiar dedi: Oyunu hangi platformdan oynuyorsunuz? Dosya doğrulama büyük ihtimal çözer, çoğu platformda var zaten. Genişletmek için tıkla... Zamanında arkadaşım hediye etmişti, işsiz gibi dosya paylaşımından kurmuştuk. Artı 0 Eksi
Wexiar dedi: Oyunu hangi platformdan oynuyorsunuz? Dosya doğrulama büyük ihtimal çözer, çoğu platformda var zaten. Genişletmek için tıkla... Zamanında arkadaşım hediye etmişti, işsiz gibi dosya paylaşımından kurmuştuk.
ThrottleStop Decipat Katılım 25 Şubat 2023 Mesajlar 1.401 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #9 Them M dedi: Zamanında arkadaşım hediye etmişti, işsiz gibi dosya paylaşımından kurmuştuk. Genişletmek için tıkla... Silip yüklerseniz çözülecektir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Them M dedi: Zamanında arkadaşım hediye etmişti, işsiz gibi dosya paylaşımından kurmuştuk. Genişletmek için tıkla... Silip yüklerseniz çözülecektir diye düşünüyorum.
KS KS Them M Hectopat Katılım 13 Mayıs 2022 Mesajlar 217 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2023 #10 ThrottleStop dedi: Silip yüklerseniz çözülecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam internet benden vahim başka yolu yok mu? Artı 0 Eksi
ThrottleStop dedi: Silip yüklerseniz çözülecektir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam internet benden vahim başka yolu yok mu?