Çözüldü The Witcher 3 aile meseleleri görevi görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cengiz321

Decapat
Daha fazla  
Burada takıldım kaldım. Odayı da aradım. Haritada yerde göstermiyor. Nasıl yapacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Baronun eşini başka bir görevde bulacaksınız. O an haa demek böyleymiş tarzında bi aydınlanma olacak. Direkt olarak karısına ulaşmak mümkün değil. Başka görevleri yapın. Bulacaksınız
Baronun eşini başka bir görevde bulacaksınız. O an haa demek böyleymiş tarzında bi aydınlanma olacak. Direkt olarak karısına ulaşmak mümkün değil. Başka görevleri yapın. Bulacaksınız

Çözüm
Başka görev yok

Cadının Peşinde" adlı göreve gelin ve kutucuğu işaretleyin. Oyuna döndükten sonra o görevi yapıyor olacaksınız. Cadıyı yani Keira Metz'i bulmaya çalışacaksınız ve bulduktan sonra cadı ile biraz zor bir görev yapacaksınız. Spoiler vermeyeyim. O görev bittikten sonra Keira Metz, size "Ormanın Hanımları" adında bir kitabı verecek. Ve siz o kitabı okuyup oyuna kaldığınız yerden devam edeceksiniz. Elbette o görevi seçerek yapacaksınız.

Çözüldü mü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…