The Witcher 3 alınır mı?

Drivefast

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba şu an Store'da indirimde The Witcher 3 Complete Edition. Bazı arkadaşlarım ben oynadım hiç beğenmedim diyor. Almakta çok kararsız kaldım. Bir de size danışmak istedim. Görüşleriniz nelerdir?

Merhaba şu an Store'da indirimde The Witcher 3 Complete Edition. Bazı arkadaşlarım ben oynadım hiç beğenmedim diyor. Almakta çok kararsız kaldım. Bir de size danışmak istedim. Görüşleriniz nelerdir?
Kesinlikle herkesin en azından bi girip bakması gereken bir oyun olduğunu düşünüyorum.

Daha önce RDR 2 gibi üst seviye oyunlar oynadıysan Witcher 3 mekanik olarak tatmin etmez çok yüzeysel mekanikleri var, onun dışında hikaye görevleri belli bir yere kadar git gel şunu yap gel görevleri. Grafik ve atmosfer olarak güzeldir.

Witcher 3 Rol yapma aksiyon oyunlarının baş yapıtlarından bir tanesidir. Bu yüzden kimi göklere sığdıramazken oyunu kimisi abartılıyor der. Oyunlarda yemekler gibi kişiden kişiye değişiklik gösterir. Bunlar fikirlerinizi etkilemesin. Bu oyun size şunları sunuyor:

-Derin bir ana hikaye.
-Hepsinin kendi kişiliği olan bolca diyaloğa gireceğiniz karakterler.
-Çoğu oyunun ana hikayesine yakın kalitede yan görevler.
-Seçimlerinizin oyunun gidişatına etki etmesi veya tamamen değiştirmesi. Buna örnek verecek olursam şunu diyebilirim. Oyunda bir bölümde bir canavarı öldürmeniz isteniyor. Canavarla yüzleştiğinizde ise sizi ikna etmeye çalışıyor kötü biri değilim diye. Eğer kabul ederseniz bir kaç görev sonra aynı köye döndüğünüzde o canavarın tüm çoçukları kaçırdığını öğreniyorsunuz. Aşırı detaysız anlattım spoiler vermemek için oyun bunu kesinlikle daha derin sunuyor.

-Oyunda kombat sistemi ödül almış bir oyun. Oyunun çıkış yılını hesaba kattığınızda gayet eğlenceli bir savaş deneyimi sunuyor hala.

-Grafikleri ise günümüzdeki çoğu oyuna yakın ve rahatlatıcı bir ortamı var.

Daha çok şey yazabilirim fakat kafanızı karıştırmak istemiyorum çünkü bu oyun temiz kafayla oynanmalı.

Özet geçecek olursam Bolca aksiyona gireceğiniz kararlar vereceğiniz ve güzel bir hikaye dinleyeceğiniz bir oyun. Şiddetle öneririm.

Witcher 3 rol yapma aksiyon oyunlarının baş yapıtlarından bir tanesidir. Bu yüzden kimi göklere sığdıramazken oyunu kimisi abartılıyor der. Oyunlarda yemekler gibi kişiden kişiye değişiklik gösterir. Bunlar fikirlerinizi etkilemesin. Bu oyun size şunları sunuyor:

-Derin bir ana hikaye.
-Hepsinin kendi kişiliği olan bolca diyaloğa gireceğiniz karakterler.
-Çoğu oyunun ana hikayesine yakın kalitede yan görevler.
-Seçimlerinizin oyunun gidişatına etki etmesi veya tamamen değiştirmesi. Buna örnek verecek olursam şunu diyebilirim. Oyunda bir bölümde bir canavarı öldürmeniz isteniyor. Canavarla yüzleştiğinizde ise sizi ikna etmeye çalışıyor kötü biri değilim diye. Eğer kabul ederseniz birkaç görev sonra aynı köye döndüğünüzde o canavarın tüm çocukları kaçırdığını öğreniyorsunuz. Aşırı detaysız anlattım spoiler vermemek için oyun bunu kesinlikle daha derin sunuyor.

-Oyunda kombat sistemi ödül almış bir oyun. Oyunun çıkış yılını hesaba kattığınızda gayet eğlenceli bir savaş deneyimi sunuyor hala.

-Grafikleri ise günümüzdeki çoğu oyuna yakın ve rahatlatıcı bir ortamı var.

Daha çok şey yazabilirim fakat kafanızı karıştırmak istemiyorum çünkü bu oyun temiz kafayla oynanmalı.

Özet geçecek olursam bolca aksiyona gireceğiniz kararlar vereceğiniz ve güzel bir hikaye dinleyeceğiniz bir oyun. Şiddetle öneririm.

Yorumumu dikkatte aldığınız için teşekkür ederim hocam ayrıca verdiğiniz örnek bayağı hoşuma gitti sanırım alacağım 😄

Ben çok beğendim ancak bir görevi geçemediğim için silmiştim tekrar başlarım yakın zamanda umarım muazzam bir oyun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı