Fantastik dünya ve RPG öğeleri seviyorsanız alın muhteşem hikayesi var ayrıca grafikleride çok iyi.combatı kişiye göre değişir çok tekrara düşüyor ama ben yine de keyif almıştım.
Ben PS'den almıştım 50TL'ye geçen hafta 1 saat oynadım beni içine çekmedi çok oynanışı falan hoşuma gitmedi hiç hele at sürmesi çok kötü hikayesi çok güzel diyorlar al bence oynarsan oyna oynamazsan da dursun kütüphanende.
Hocam 130 saatim var toplam. Yaz tatilinde her gün 6-7 saat oynuyordum. Hikayesi, açık dünyası ve oynanışı gerçekten mükemmel. Tavsiye ederim, oynanır.
Fantastik dünya ve RPG öğeleri seviyorsanız alın muhteşem hikayesi var ayrıca grafikleride çok iyi.combatı kişiye göre değişir çok tekrara düşüyor ama ben yine de keyif almıştım.
New gen hali ile düşününce bence günümüz için yeterli "çok iyi" derken atmosferide katıyorum ve yeni çıkan AAA oyunlarla kıyaslamıyorum tabii ki de mesela Cyberpunk 2077,Horizon forbidden West, Star Wars outlaws kadar iyi değil.
Hafızam keşke silinse de bu oyunun rezilliğini tekrar hatırlamasam. İnanılmaz kötü. Düşük Grafikli at sürme oyunundan ibaret. 3 tane combat hareketi var onun dışında başka bir şey yok. New Gen halinde bile çöp grafikli oyun yapmışlar.