The Witcher 3 alınır mı?

cinarkk

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
NVİDİA GEFORCE RTX 5060
AMD RYZEN 5 5600X
GSKİLL 16 GB DDR4 RAM (2X8)
CORSAİR 750W PSU
MSI A520M-PRO AM4 DDR4 ANAKART
Öncelikle birçok hikayeli oyun oynadım Witcher serisinin hikayesini bilmeden Witcher 3 alınır mı? Ya da farklı bir hikayeli oyun mu almalıyım diye düşünüyorum ama zaten birçok hikayeli oyunu oynadık tavsiyelerinizi bekliyorum oynadığım oyunlar: RDR2, TLOU1-2, Spider-Man Remastered-Miles Morales, Ghost of Tsushima, Batman Arkham serisi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher Serisinde Save Aktarımı vardır. Seçimlerinizi sonraki oyunlara aktarabiliyorsunuz. Birinci oyundan başlayıp kendi save dosyamız ile akmak daha iyi olabilir. Geralt'ın kitap sonraki hayatını biz şekillendiriyoruz.

Gene de direkt Witcher 3 ile seriye giriş konusunda isteyiniz varsa ilk iki oyunun hikayesi özetlerini izleyebilirsiniz.

Detroid Become Human, The Walking Dead, The Wolf Among Us, oyunlarına bakabilirsiniz.

Öncelikle birçok hikayeli oyun oynadım Witcher serisinin hikayesini bilmeden Witcher 3 alınır mı? Ya da farklı bir hikayeli oyun mu almalıyım diye düşünüyorum ama zaten birçok hikayeli oyunu oynadık tavsiyelerinizi bekliyorum oynadığım oyunlar: RDR2, TLOU1-2, Spider-Man Remastered-Miles Morales, Ghost of Tsushima, Batman Arkham serisi.

1 ve 2 çok eski gelebilir. İnternette Witcher 3'e başlamadan önce bilinmesi gerekenler diye videolar var izleyip oynayabilirsin. Ve kesiinlikle alınıp oynanır gelmiş geçmiş en iyi oyundur kendisi.

1772725104439.png

Bence alınmaz. Ben 2. oyunu oynadım , 1. oyunun hikayesini dinledim. Sizde aynısını yapabilirsiniz. Keyifimin çok çok katlandığına eminim bildiğim için. 1 eski gelir belki ama 2 oynanır bence. Ayrıca @TogimelonH24 hocamın dediği gibi save aktarımı mevzusu var.

1'in hikayesini okusanız bile yeter be 2ye bayılmıştım 1'den sonra oynayınca iPhone 8'den 13e geçmiş gibi hissetmiştim ama 3 bence de şaheser sırf şu müziği için bile oynanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1'in hikayesini okusanız bile yeter be 2ye bayılmıştım 1'den sonra oynayınca iPhone 8'den 13e geçmiş gibi hissetmiştim ama 3 bence de şaheser sırf şu müziği için bile oynanır.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

oyunlar arasında bu şarkının üstüne tanımam :D

oyunlar arasında bu şarkının üstüne tanımam :D

Her ostu ayrı ayrı güzel.

150 saat Gwent, 50 saat ana hikaye 😎. anlatmaya gerek yok. Alın gitsin.
Ana görev harici elimi gwente atmadım çok uğraştırıcı gelmişti

Her ostu ayrı ayrı güzel.

Ana görev harici elimi Gwent'e atmadım çok uğraştırıcı gelmişti.

De 150 saat saygı duydum hocam.

1 ve 2 çok eski gelebilir. İnternette Witcher 3'e başlamadan önce bilinmesi gerekenler diye videolar var izleyip oynayabilirsin. Ve kesiinlikle alınıp oynanır gelmiş geçmiş en iyi oyundur kendisi.

Eki Görüntüle 2671178
2 hala oynanabilir durumda daha 1-2 ay önce oynayıp tekrar bitirdim, 3'den bile daha iyi yaptığı yönleri var, kesinlikle hikayesi izlenip geçilecek bir oyun değil .

Withcer 3'ü zaten bu zamana kadar oynamamanız kendinize yaptığınız büyük bir saygısızlık bence :D

2 hala oynanabilir durumda daha 1-2 ay önce oynayıp tekrar bitirdim, 3'ten bile daha iyi yaptığı yönleri var, kesinlikle hikayesi izlenip geçilecek bir oyun değil.

2 hala oynanabilir durumda daha 1-2 ay önce oynayıp tekrar bitirdim, 3'ten bile daha iyi yaptığı yönleri var, kesinlikle hikayesi izlenip geçilecek bir oyun değil.

Witcher 3'ü zaten bu zamana kadar oynamamanız kendinize yaptığınız büyük bir saygısızlık bence :D

Eski gelebilir. Witcher 3 sonrası seriyi sevdikten sonra daha okey bence hocam. Bu arada 1 de oynanır şu an güncel olarak 1. oyunu bitiyorum :D.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı