Öncelikle merhaba, Witcher 3 oyununu Ultra ayarlarda 100-120 FPS'lerde oynamama rağmen oyunu özellikle ilk açtığımda çok fazla takılmalar oluyor. FPS yüksek olmasına rağmen oyun sık sık takılıyor. Takılmalardan dolayı oyundan zevk alamaz hale geldim.
Ben de bol bol takılma yaşıyorum artık ümidi kestim bu oyundan. FPS'yi 60'a sabitleyip tekrar deneyin, bu oyun yüksek FPS'lerde çuvallıyor diye duymuştum.
Öncelikle merhaba Witcher 3 oyununu Ultra ayarlarda 100-120 FPS'lerde oynamama rağmen oyunu özellikle ilk açtığımda çok fazla takılmalar oluyor. FPS yüksek olmasına rağmen oyun sık sık takılıyor. Takılmalardan dolayı oyundan zevk alamaz hale geldim.
Ben de bol bol takılma yaşıyorum artık ümidi kestim bu oyundan. FPS'yi 60'a sabitleyip tekrar deneyin, bu oyun yüksek FPS'lerde çuvallıyor diye duymuştum.
Arkadaşın imzasında sistemi detaylıca belirtilmiş, sizinkinden hiçbir farkı yok belli ki başka bir sorun yaşıyor. Hakan arkadaşımızın da dediği gibi HairWorks'ün kapalı olduğuna emin olun, ekran kartını çok zorlayan bir ayar kendisi.