The Witcher 3 at kontrolü

Doğru, bu oyun klavye ve fareyle oynanacak bir oyun değil pek. Tam gamepadlik bir oyun.

X box 360 gamepad kablolu tavsiye ederim. Fiyatı uygun gayet güzel iş görüyor. Bütçeniz uygun olursa düşünün. FIFA 21 ve diğer oyunlar için çok işe yarıyor.

Doğru, bu oyun klavye ve fareyle oynanacak bir oyun değil pek. Tam gamepadlik bir oyun.
Gamepad ile oynanışı daha güzel ve kolay. Mouse ve klavye ile açık dünya oyunları oynaması zor oluyor.
Çözümü yok mu yani? Atla giderken arkama bakmak istiyorum ya da yaya giderken ama döndüğü için bakamıyorum.
X box 360 gamepad kablolu tavsiye ederim. Fiyatı uygun gayet güzel iş görüyor. Bütçeniz uygun olursa düşünün. FIFA 21 ve diğer oyunlar için çok işe yarıyor.
Gamepad ile bilgisayarda oyun oynamayı sevmiyorum.

Çözümü yok mu yani? Atla giderken arkama bakmak istiyorum ya da yaya giderken ama döndüğü için bakamıyorum.

Çok iyi klavye ve mouse kullanan Pro Player arkadaşlarımız bilebilir. Diğer kısmını bilemiyorum. Gamepad olmasa şu PC de PC ile bu kadar yakın durmam herhalde. Konsol düşünürdüm.

Sen de ona oranla WASD tuşlarıyla atı hareket ettir o zaman.

Ben oynanış ayarlarında böyle bir seçenek görmesem de belki vardır, bu arada gamepad ile oynayınca da aynı. Ancak pek rahatsız etmiyor.

Sen de ona oranla WASD tuşlarıyla atı hareket ettir o zaman.

Ben oynanış ayarlarında böyle bir seçenek görmesem de belki vardır, bu arada gamepad ile oynayınca da aynı. Ancak pek rahatsız etmiyor.
Yok hocam WASD ile zaten kontrol ediyorum. Kontrol ederken mouse ile arkama ya da çevreye bakmak istiyorum lakin mouse oynattığım için at ya da karakter dönüyor. Bundan dolayı rahatsız oluyorum. Yani tam oran tutmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…