BagdaTR Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Berbatçılık görevi bir türlü geçilmiyor seviyem 5 yardım edecek var mı?
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 3 Ağustos 2022 #11 5 seviyede o göreve nasıl geldin ben bunu anlayamıyorum. Artı 0 Eksi
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 3 Ağustos 2022 #12 DeSeRT_TR dedi: Masumdu yavrucak. Yumurcaktı o körpecik. Ne masumu, canavardı o bebek bildiğin. Genişletmek için tıkla... Benim aklima berbatcik gorevi baronun cocugu vardi o gorev olarak kalmis pardon benim hatam. Artı 0 Eksi
DeSeRT_TR dedi: Masumdu yavrucak. Yumurcaktı o körpecik. Ne masumu, canavardı o bebek bildiğin. Genişletmek için tıkla... Benim aklima berbatcik gorevi baronun cocugu vardi o gorev olarak kalmis pardon benim hatam.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 3 Ağustos 2022 #13 BagdaTR dedi: Ortayı seçtim. Genişletmek için tıkla... İtemleriniz nasıl? Kaç vuruyor gümüş? Zırhınız nasıl? Sürekli quen basıp savun kendini. Agresif oynama. Artı 0 Eksi
BagdaTR dedi: Ortayı seçtim. Genişletmek için tıkla... İtemleriniz nasıl? Kaç vuruyor gümüş? Zırhınız nasıl? Sürekli quen basıp savun kendini. Agresif oynama.
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 3 Ağustos 2022 #14 Ben 5.seviyede Kurt adam görevini yapıyordum. Artı 0 Eksi
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 3 Ağustos 2022 #15 Behzatcdekihayalet dedi: Benim aklima berbatcik gorevi baronun cocugu vardi o gorev olarak kalmis pardon benim hatam. Genişletmek için tıkla... Ondan bahsediliyor. Artı 0 Eksi
Behzatcdekihayalet dedi: Benim aklima berbatcik gorevi baronun cocugu vardi o gorev olarak kalmis pardon benim hatam. Genişletmek için tıkla... Ondan bahsediliyor.
KS KS BagdaTR Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #16 Alfa Prime dedi: Ben 5.seviyede Kurt adam görevini yapıyordum. Genişletmek için tıkla... yan görevleri yaparak ilreledim Artı 0 Eksi
Alfa Prime dedi: Ben 5.seviyede Kurt adam görevini yapıyordum. Genişletmek için tıkla... yan görevleri yaparak ilreledim
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 3 Ağustos 2022 #17 Behzatcdekihayalet dedi: Benim aklima berbatcik gorevi baronun cocugu vardi o gorev olarak kalmis pardon benim hatam. Genişletmek için tıkla... Zaten o görev hocam. Artı 0 Eksi
Behzatcdekihayalet dedi: Benim aklima berbatcik gorevi baronun cocugu vardi o gorev olarak kalmis pardon benim hatam. Genişletmek için tıkla... Zaten o görev hocam.
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 3 Ağustos 2022 #18 tii dedi: Ondan bahsediliyor. Genişletmek için tıkla... o zaman onu oldurmemeyi de secebiliyorsunuz ben oyle yaptim Artı 0 Eksi
tii dedi: Ondan bahsediliyor. Genişletmek için tıkla... o zaman onu oldurmemeyi de secebiliyorsunuz ben oyle yaptim
T tii Kilopat Katılım 29 Ekim 2021 Mesajlar 4.089 Makaleler 3 Çözümler 68 3 Ağustos 2022 #19 BagdaTR dedi: yan görevleri yaparak ilreledim Genişletmek için tıkla... Silahların yetersiz olabilir. Ben kılıçlarımı satıp, bazılarını parçalatıp yeni bir gümüş yaptırmıştım. Artı 0 Eksi
BagdaTR dedi: yan görevleri yaparak ilreledim Genişletmek için tıkla... Silahların yetersiz olabilir. Ben kılıçlarımı satıp, bazılarını parçalatıp yeni bir gümüş yaptırmıştım.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 3 Ağustos 2022 #20 Behzatcdekihayalet dedi: O zaman onu oldurmemeyi de secebiliyorsunuz ben oyle yaptim. Genişletmek için tıkla... Mezara gömüyorsunuz yine ölmüş sayılıyor. Artı 0 Eksi
Behzatcdekihayalet dedi: O zaman onu oldurmemeyi de secebiliyorsunuz ben oyle yaptim. Genişletmek için tıkla... Mezara gömüyorsunuz yine ölmüş sayılıyor.