BagdaTR Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 62 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2022 #1 Berbatçılık görevi bir türlü geçilmiyor seviyem 5 yardım edecek var mı?
Behzatcdekihayalet Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 874 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hayalet 3 Ağustos 2022 #21 455146 dedi: Mezara gömüyorsunuz yine ölmüş sayılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadas oldurme secenegini secmis ya bende oldurmeme secenegini secseydiniz dedim bebek de masumdu sonucta lanetlenmesi onun sucu degil. Artı 0 Eksi
455146 dedi: Mezara gömüyorsunuz yine ölmüş sayılıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam arkadas oldurme secenegini secmis ya bende oldurmeme secenegini secseydiniz dedim bebek de masumdu sonucta lanetlenmesi onun sucu degil.
AkuTank Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 1.432 Çözümler 26 3 Ağustos 2022 #22 Axii kullanıp sersemlediği anda saldırabilirsiniz. Ayrıca bol bol vurkaç taktiği yapın. Olmadı eski bir save ye dönüp çocuğun ruhunu huzura kavuşturabilirsiniz. Bu seçeneği seçerseniz berbatçık gibi zorlu bir fight yok. Artı 0 Eksi
Axii kullanıp sersemlediği anda saldırabilirsiniz. Ayrıca bol bol vurkaç taktiği yapın. Olmadı eski bir save ye dönüp çocuğun ruhunu huzura kavuşturabilirsiniz. Bu seçeneği seçerseniz berbatçık gibi zorlu bir fight yok.