Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 7 Kasım 2020 #11 SamaritanX dedi: Yaklaşık 100 saat oynadım ama hala uğraşacak bir şeyler arıyorum. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sanırsam Wonderland kısmına yürüyerek gitmeye çalıştın Eskiden o patika üzerinden yürüyerek wonderland haritasına gidebiliyordun, sonradan fixlediler Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 7 Kasım 2020
SamaritanX dedi: Yaklaşık 100 saat oynadım ama hala uğraşacak bir şeyler arıyorum. Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Sanırsam Wonderland kısmına yürüyerek gitmeye çalıştın Eskiden o patika üzerinden yürüyerek wonderland haritasına gidebiliyordun, sonradan fixlediler Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S SamaritanX Megapat Katılım 12 Aralık 2015 Mesajlar 102 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #12 Burak52TR dedi: Sanırsam wonderland kısmına yürüyerek gitmeye çalıştın eskiden o patika üzerinden yürüyerek wonderland haritasına gidebiliyordun, sonradan fixlediler . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... DLC'de bu görevi yapmayı seçmediğim için bilgim yokmuş baya da guzel yer neden kapatmışlar ki.
Burak52TR dedi: Sanırsam wonderland kısmına yürüyerek gitmeye çalıştın eskiden o patika üzerinden yürüyerek wonderland haritasına gidebiliyordun, sonradan fixlediler . Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... DLC'de bu görevi yapmayı seçmediğim için bilgim yokmuş baya da guzel yer neden kapatmışlar ki.
Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 7 Kasım 2020 #13 SamaritanX dedi: DLC'de bu görevi yapmayı seçmediğim için bilgim yokmuş bayağı da guzel yer neden kapatmışlar ki. Genişletmek için tıkla... Blood & Wine DLC'sinin hikaye bölümünden bir parça çünkü. Bu haritada oyunun en iyi seti bulunuyor.
SamaritanX dedi: DLC'de bu görevi yapmayı seçmediğim için bilgim yokmuş bayağı da guzel yer neden kapatmışlar ki. Genişletmek için tıkla... Blood & Wine DLC'sinin hikaye bölümünden bir parça çünkü. Bu haritada oyunun en iyi seti bulunuyor.