The Witcher 3 bölüm atlamanın yolu yok mu?

Fire53

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 580
R5 4500
16GB RAM
Meslek
Öğrenci
Merhaba. The Witcher 3 oynarken aile meselerindeki -berbatçıklar hakkında daha çok bilgi edinmek için yaratık külliyatını oku- görevinde. Ne yaparsam yapayım geçemiyorum. Berbatçığın canını yarılamadan hayaletler geliyor beni öldürüyorlar vs. kısacası bu bölümü atlamanın hile yapmanın yolu yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hileye gerek yok. Kabiliyetler bölümünde kırmızı kısımda atlatma gibi bir yetenek vardı. Onu yaparsan tam sana vuracağı vakit ya da canın azalıp can yenilenmesi ihtiyacı duyduğunda o kabiliyeti kullan. Hiç hasar almıyor. Bunu yapıp yaratığın arkasına geçebilirsin ve arkasından güçlü saldırı yapabilirsin. Böyle çok kolay geçebilirsin. Ayrıca heyulalarda igni değil yrden kullan.

Tamamen alıntı olacak ama:
Sonuçta konular aynıydı, işinize yarar diye düşünüyorum.

Şuna bir bakıp dene.

Aslında o kadar da zor değil berbatçığa saldırırken güçlü saldırıyı kullanman gerekiyor bir de özel yeteneklerden igni yeteneğini atıp berbatçığı yakabilirsin hayaletleride hızlı saldırı ile kesebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…