HsnLvnAskn Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2017 #1 The Witcher 3 oyununu Steam üzerinden alıp yükledim ve açar açmaz çimen ve ağaçlar resimlerde görebileceğiniz gibi çok anormal gözüküyor.Lütfen yardımcı olun. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2017
The Witcher 3 oyununu Steam üzerinden alıp yükledim ve açar açmaz çimen ve ağaçlar resimlerde görebileceğiniz gibi çok anormal gözüküyor.Lütfen yardımcı olun.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2017 #11 HsnLvnAskn dedi: Birde üstte de yazdığım gibi diyologlarda yukleme ekranı çıkıyor Denedim ve olmadı malesef Senin dediğin olabilir tarattım ve 3 dosyayı yeniden indiriyor toplam boyutu 3.6 gb Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım çözülür umarım. Güzel haberlerini bekliyoruz Artı 0 Eksi
HsnLvnAskn dedi: Birde üstte de yazdığım gibi diyologlarda yukleme ekranı çıkıyor Denedim ve olmadı malesef Senin dediğin olabilir tarattım ve 3 dosyayı yeniden indiriyor toplam boyutu 3.6 gb Genişletmek için tıkla... Hadi bakalım çözülür umarım. Güzel haberlerini bekliyoruz
KS KS HsnLvnAskn Hectopat Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2017 #12 midgardian dedi: Hadi bakalım çözülür umarım. Güzel haberlerini bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Bütün sorunlar çözüldü çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
midgardian dedi: Hadi bakalım çözülür umarım. Güzel haberlerini bekliyoruz Genişletmek için tıkla... Bütün sorunlar çözüldü çok teşekkürler.
midgardian Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 6.385 Makaleler 1 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2017 #13 HsnLvnAskn dedi: Bütün sorunlar çözüldü çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar... Artı 0 Eksi