The Witcher 3'e yeni başladım. Oyunu çok sevdim fakat buradaki canavarı bir türlü kesemiyorum. Vuruyorum, işlemiyor. Tam canla bana tek atıyor. Oyundan soğudum resmen. Yardımlarınız açığım.
The Witcher 3'e yeni başladım. Oyunu çok sevdim fakat buradaki canavarı bir türlü kesemiyorum. Vuruyorum, işlemiyor. Tam canla bana tek atıyor. Oyundan soğudum resmen. Yardımlarınız açığım.
Mesele taktik değil. Seviyesinin çok düşük olması. Bu şekilde ne yaparsa yapsın kesemez. Yaratığın refleksleri çok daha hızlı oluyor ve saldırılardan can barı etkilenmiyor. Oyun bu şekilde boss dövüşüne izin vermiyor.
Mesele taktik değil. Seviyesinin çok düşük olması. Bu şekilde ne yaparsa yapsın kesemez. Yaratığın refleksleri çok daha hızlı oluyor ve saldırılardan can barı etkilenmiyor arada seviye farkı çok fazla olunca. Oyun bu şekilde boss dövüşüne izin vermiyor.