luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #1 Ciri'yi nasıl bulacağım yol falan da göstermiyor.
Çözüm Penetrator God 2 Nisan 2021 Dostum yukarda yazdım. Novigrad'a meydanına git ve ana görev serisine başla. Sorunun cevabı bu. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Dostum yukarda yazdım. Novigrad'a meydanına git ve ana görev serisine başla. Sorunun cevabı bu. Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
Sueqraa Kilopat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 433 Makaleler 4 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Harry Potter'a tapıyorum. 2 Nisan 2021 #2 Hangi görevdesin? Artı 0 Eksi
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 2 Nisan 2021 #3 Hangi görevdesin? Artı 0 Eksi
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #4 Dostum şimdi "Ciri'yi bulma" baya uzun soluklu farklı bölgelere dağılan bir ana görev. Hangi kısımda takıldığını detaylı yazmalısın. Artı 0 Eksi
Dostum şimdi "Ciri'yi bulma" baya uzun soluklu farklı bölgelere dağılan bir ana görev. Hangi kısımda takıldığını detaylı yazmalısın.
SeyidFalan Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 1.526 Makaleler 2 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #5 luanq dedi: Ciri'yi nasıl bulacağım yol falan da göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Görevler eğer "X yerde Ciri'yi ara." ise yan görev yap biraz. (sanırım öyleydi) Artı 0 Eksi
luanq dedi: Ciri'yi nasıl bulacağım yol falan da göstermiyor. Genişletmek için tıkla... Görevler eğer "X yerde Ciri'yi ara." ise yan görev yap biraz. (sanırım öyleydi)
KS KS luanq Picopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 781 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #6 Penetrator God dedi: Dostum şimdi "Ciri'yi bulma" baya uzun soluklu farklı bölgelere dağılan bir ana görev. Hangi kısımda takıldığını detaylı yazmalısın. Genişletmek için tıkla... Karadaldayım şuan Velen Artı 0 Eksi
Penetrator God dedi: Dostum şimdi "Ciri'yi bulma" baya uzun soluklu farklı bölgelere dağılan bir ana görev. Hangi kısımda takıldığını detaylı yazmalısın. Genişletmek için tıkla... Karadaldayım şuan Velen
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 2 Nisan 2021 #7 İlk olarak Kanlı Baron görevlerini takip edin hocam. J tuşuna basıp Kanlı Baron ile alakalı olan görevi yapın. Sonrasında Novigrad’a Triss’in yanına gideceksiniz. Ondan sonra ise Yen’in yanına. Artı 0 Eksi
İlk olarak Kanlı Baron görevlerini takip edin hocam. J tuşuna basıp Kanlı Baron ile alakalı olan görevi yapın. Sonrasında Novigrad’a Triss’in yanına gideceksiniz. Ondan sonra ise Yen’in yanına.
A ArchBtw Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 1.363 Çözümler 12 2 Nisan 2021 #8 luanq dedi: Karadaldayım şuan Velen Genişletmek için tıkla... Daha çok var. Artı 0 Eksi
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #9 luanq dedi: Karadaldayım şuan Velen Genişletmek için tıkla... Resim atar mısın görev menüsünden? Anlaşılmıyor çünkü. Artı 0 Eksi
luanq dedi: Karadaldayım şuan Velen Genişletmek için tıkla... Resim atar mısın görev menüsünden? Anlaşılmıyor çünkü.
2 231561 Gigapat Katılım 6 Ekim 2018 Mesajlar 5.223 Makaleler 1 Çözümler 348 2 Nisan 2021 #10 Daha yolun uzun, sana verilen görevleri yapman yeterli. Zamanı gelince bağlanacak oyun. Artı 0 Eksi