The Witcher 3 Classic oynanır mı?

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
MLD 240 GB Gaming SSD. Kingston SUV400S37240G 240G
Ekran kartı
ASUS GTX 960 ROG STRIX 2 GB OC GDDR5 128bit DX12.
Anakart
Turbox H61c
İşlemci
Intel Core i5-3470
Demek istediğim bilgisayarım Next gen için uygun değil. Kapalı alanlarda orta ayarlar ile 60FPS almama rağmen açık alanda düşük ayarlar ile 45 FPS civarı alıyorum. Ve classic oynamayı düşünüyorum. Sanırım HD Graphics modu da varmış. Sizce oynamalı mıyım?

Edit: image hosted at ImgBB
DX11'e aldım ve ortam kapatmayı kapattım. FPS 55-60 arasına düzeldi. Gene de sorum geçerlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bayağı oynanır, oyun çoğunlukla aynı oyun sonuçta. Dert edilmeyecek çok az farklar var, oyun zevki ya da keyfinizi etkileyecek pek bi' şey yok. Sadece Next-Gen için yapılmadığı sürece istediğiniz modu da yükleyebilirsiniz.
Ben de geçen oynadığımda yeni nesil güncellemesiyle yapılan değişikliklerden çok hazzetmediğim için 1.32 yani Classic sürümünü oynamıştım.

Şuanlık kapalı alanlarda orta ayarlarda sıkıntı yok gibi.

Bilglisayarımda ki bir psu sıkıntısı yüzünden çok ağır oyunlarda ekran kapanıyor ve aç kapa yapınca düzeliyor. Classic'te orta ayarlarda bir sıkıntı olmadan oynanılabiliyor.

Son düzenleme:
Oynanır. Oyunun çok kapsamlı bir dünyası var ve kesinlikle harcadığınız vakte değecektir. Tavsiye ederim, şimdiden iyi oyunlar.

Oynanır. Oyunun çok kapsamlı bir dünyası var ve kesinlikle harcadığınız vakte değecektir. Tavsiye ederim, şimdiden iyi oyunlar.

Maalesef bilgisayarımda bulunan sorun nedeniyle hiçbir oyunu oynayamıyorum. Sorun oyun oynarken 5-10 dakika sonra ekranın kapanıup PC'nin açık kalması. PSU'dan olduğunu tahmin ediyorum. Sıcaklıklar normal. Ekran kartı 65'i geçmiyor. İşlemci de 70'i. GTA 5'i yüksek-normal ayarlar, Witcher 3 orta ve Tomb Raider 2013'ü Ultra ayarlar ile rahatlıkla oynayabiliyorum. Fakat ne yazik ki ekran gitmesi yüzünden zevk alamıyorum.

Teşekkürler herkese.

@imbaran, bunun için yeni konu açabilirsiniz. Belki yardımcı olan olur. Sorun yaşamanıza üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…