The Witcher 3 çöktü hatası

priscilla

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Editör,Yazar
Son 2 aydır bu durumu çözmeye çalışıyorum. Oyuna girdikten sonra sorun yok lakin yeni oyun dedikten sonra ara sahne ortasında veya da ara sahne bitince oyun crash veriyor sonra da bu hata geliyor. Çok fazla konu baktım ama nafile. Oyunu DX11'de açıyorum ve dosya bütünülüğümü de doğruladım. Arkada herhangi bir uygulama açık olduğu için mi çöküyor diye düşündüm. Laptopu dün sabah kardeşime vereceğim için format atmıştım. Oyunu indirip tekrar girdim bugün yine aynı hatayı alıyorum.
Sorunu çözecek birisi varsa şimdiden elini ayağını öperim.

Oyun orijinal.

Dosya Ekleri

• resim_2022-12-14_115749237-png.png
    resim_2022-12-14_115749237-png.png
    57,5 KB · Görüntüleme: 83
Son 2 aydır bu durumu çözmeye çalışıyorum. Oyuna girdikten sonra sorun yok lakin yeni oyun dedikten sonra ara sahne ortasında veya da ara sahne bitince oyun crash veriyor sonra da bu hata geliyor. Çok fazla konu baktım ama nafile. Oyunu DX11'de açıyorum ve dosya bütünülüğümü de doğruladım. Arkada herhangi bir uygulama açık olduğu için mi çöküyor diye düşündüm. Laptopu dün sabah kardeşime vereceğim için format atmıştım. Oyunu indirip tekrar girdim bugün yine aynı hatayı alıyorum.
Sorunu çözecek birisi varsa şimdiden elini ayağını öperim.

Oyun orijinal.
Aynı sorunu bende sık sık yaşadım Steam'den dosya bütünlüğünü doğruladım eksik bir dosya buldu ve indirdi sorunum o şekilde çözüldü. Denemekten zarar gelmez.

Edit: Dosya bütünlüğünü doğrulamışsınız zaten sonradan gördüm.

Peki hocam bunun çözümü nedir ne yapmam gerek?
Ben bir önceki sürüme geçtiğimde düzelmişti ama sende nasıl olur, bir fikrim yok. DDU ile sürücüyü silip bir veya iki önceki sürümü kurabilirsin. Ayrıca, grafik ayarlarına bakıp bazılarını kapatmanı tavsiye ederim.

Bir de oyunu oynarken işlemci ve ekran kartı sıcaklığı kaç dereceyi görüyor?

Antivirüs dosyaları kaldırıyor olabilir. Antivirüsü kapatıp dosya doğrulamayı bir dene.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı