The Witcher 3 çok NSFW mi?

359492

Hectopat
Bugün Steam üzerinden The Witcher 3 oyunun satın aldım daha oyunu açmadım ancak oyunu abim ile birlikte oynayacağız acaba oyunda çok fazla cinsellik çıplaklık bulunuyor mu?

Bugün Steam üzerinden The Witcher 3 oyunun satın aldım daha oyunu açmadım ancak oyunu abim ile birlikte oynayacağız acaba oyunda çok fazla cinsellik çıplaklık bulunuyor mu?

Oyunun başında öyle bir sahne bulunuyor.
Onun haricinde sen seçmediğin müddetçe öyle sahneler yok.
Zaten en fazla 4-5 tane var.

Sen seçmezsen olmuyor genelde. Space ile geçebilirsin hem.

Cok fazla degil 4-5 sahne, onda da sadece göğüs goruyosunuz. Secmezseniz gormuyorsunuz. Eger secerseniz ve yine de izlemek istemiyorsaniz Space tusu ile gecebilirsiniz direkt.

Genel evlere gidip hayat kadınlarıyla ilişkiye girmediğin sürece oyun başındaki sahne hariç çok fazla görmezsin kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…