The Witcher 3 Config yapılır mı?

Ariana_05

Picopat
The Witcher 2'yi bitirdim ve The Witcher 3'ü GOTY olarak satın aldım ardından da indirdim. Ama sistemimin oyunu kaldırmadığını, düşük FPS değerleri aldığımı gördüm.

İnternette grafiklerden alarak FPS'ye veren Config dosyaları gördüm fakat oyunu bu halde oynayan var mı?

Dün ve bugün kaç tane Witcher 3 config konusu açıldı yahu? Gerçi oyun indirime girdiği için normal diye düşünüyorum.

Oyunun grafikleri iyi, Kaer Morhen ve Toussaint gibi göz zevkine hitap eden yerler varken patates grafiklerle oynamanı önermem. Witcher 2'nin grafikleri bile daha iyi o config dosyasını uygulayınca.

Dün ve bugün kaç tane Witcher 3 config konusu açıldı yahu? Gerçi oyun indirime girdiği için normal diye düşünüyorum.

Oyunun grafikleri iyi, Kaer Morhen ve Toussaint gibi göz zevkine hitap eden yerler varken patates grafiklerle oynamanı önermem. Witcher 2'nin grafikleri bile daha iyi o config dosyasını uygulayınca.
Şimdi burada önemli olan oyunun hikayesi zevkle bu şekilde oynanır mı? Yoksa üst düzey grafikli yerler çok önemli değil.

Screenshot_20210212-192747.png

Böyle oynarsınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı