Cenkkaraman
Hectopat
Sorum başlıktaki gibi indirim gelmiş ama tam emin olamadım bu kadar indirmezler herhalde. Game of The Year Edition 14.99 ₺. Bu paketin içinde tüm DLC'ler var mı peki?
Sorum başlıktaki gibi indirim gelmiş ama tam emin olamadım bu kadar indirmezler herhalde. Game of the year Edition 14.99 ₺. Bu paketin içinde tüm DLC'ler var mı peki?
Evet hepsi dahilSorum başlıktaki gibi indirim gelmiş ama tam emin olamadım bu kadar indirmezler herhalde. Game of The Year Edition 14.99 ₺. Bu paketin içinde tüm DLC'ler var mı peki?
Hocam oyunu alacağım ancak bir şeye kafam takıldı, Witcher evrenine hakim değilim. Kitaplarını vs okumadım. 3 oyunu almam mı daha iyi olur yoksa 3'ü DLC ile mi almam daha iyi olur?Bu oyunu yapan firmanın Cyberpunk gibi bir çöpü yapabildiklerine inanamıyorum hala yazık.
The Witcher Oyun Serisi İnceleme
The Witcher Trilogy Satın Al - TIKLA The Witcher Kitap Serisi Satın Al Tıkla CD Projekt RED Resmi Sitesi Tıkla CD Projekt RED Resmi Youtube Sayfası Tıkla The Witcher Resmi Youtube Sayfası Tıkla The Witcher Serisi Hakkında Tüm Bilgilerin Bulunduğu Adres Tıkla The Witcher 1 Yapımcı: CD...www.technopat.net
Oyunu oynamayıp oynamayı düşünenler üst tarafta incelemem var okuyabilirler.
Ben 1'in hikayesini okuyup 2 ile başladım. Yerinizde olsam öyle yaparım.Hocam oyunu alacağım ancak bir şeye kafam takıldı, Witcher evrenine hakim değilim. Kitaplarını vs okumadım. 3 oyunu almam mı daha iyi olur yoksa 3'ü DLC ile mi almam daha iyi olur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.