The Witcher 3 DLC'ler ne işe yarar?

WandaaMaximoff

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun indirimde 15 TL gibi cüzi bir fiyat. Oyunun hikayesi sarar mı? Bir de DLC'ler ne işe yarıyor?

Oyun kendi başına başyapıt. DLC'leri ayrı başyapıt. Yani 15 TL ile 3 oyun almış oluyorsun. DLC'leri en sağlam oyundur benim gözümde.

DLC'lerde genişleme paketi var oyun süresini baya uzatıyor. Hemde kaliteli bir hikaye sunuyor.

Kaçırma derim bence hemen al. DLC'leri sağlamdır.

Oyunu 3 DLC'leri 1 kez bitirmiş biri olarak DLC oyuna 30+ saat ekliyor 17 lira yerine 22 liralık GOTY Edition çok daha mantıklı o yüzden.

DLC'leri kişisel görüşüm ana hikayeden daha güzel. Almamak büyük hata olur. DLC'leri beni çok etkilemişti adeta DLC değil başyapıt.

Benim çok hoşuma gitmişti oynaması. Ana oyun gibi DLC hikayesi yazmış adamlar oynarken hiç DLC oynuyormuşum gibi hissetmedim. Üstelik 15₺ böyle bir oyun için bedava. Türü seviyorsanız kesinlikle kaçırmayın. Size minimum 80 saat üstü bir oynama süresi verir, ben 110 saatte bitirmiştim. 15₺'lik paket içerisinde 2 tane DLC hikayesi var, birkaç tanede bazı karakterler için alternatif görünüşler var diye biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…