The Witcher 3 DLC'leri oynanır mı?

Wexy77

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar The Witcher 3'ü bitirdim. Hem heart of stone hem Blood and Wine DLC'si var. Şöyle bir sorum olacak DLC'lerde ağır olarak Ciri Yennefer ve Triss var mı yoksa bir iki yerde mi rastlıyoruz ona göre oynayıp oynamayacağım. Eğer yeni karakterler ağırlıklı olacaksa oynamamayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Karakterler tamamen farklı. Ciri komple yok. Yennefer'ın da adı geçiyor bir iki defa sadece. Çok başarılı DLC'ler. Kesinlikle göz atmalısın.

Oynanır hocam Elden Ring'e DLC gelmeden önce en iyi DLC'ler Witcher 3 deydi
Bana sorarsanız ana oyundan bile daha güzeller.

Karakterler tamamen farklı. Ciri komple yok. Yennefer'ın da adı geçiyor bir iki defa sadece. Çok başarılı DLC'ler. Kesinlikle göz atmalısın.
Ciri, Yennefer, ve Triss ana oyun seçimlerine göre değişecek şekilde Blood and Wine DLC'sinin sonunda karşımıza çıkıyorlar. Değişme sebepleri ise kiminle yakınlık kurduğuna göre değişiyor eğer romantizm olarak Triss veya Yennefer'i seçtiysen onlar geliyorlar eğer hiç birini seçmezsen Ciri geliyor eğer DLC'ye ana oyunu bitirmeden girersen ise Dandelion geliyor.

DLC'ye girerken ana oyunu bitirmiştim ama bende Dandelion geldi. Diğer sonları bilmiyordum. Blood and Wine'da evi düzenleme görevinin tamamını da bitirmedim, birkaç parça düzenleme kalmıştı son aşamada ama artık kalanıyla ilgilenmedim. Onunla da alakalı olabilir ama öncesinde Dandelion geldi.

İkisi de ana oyundan çoğunlukla bağımsız, konuda yazdığınız gibi düşünüyorsanız iki DLC'yi oynamaya toplam 30 - 40 küsür saatinizi harcamayın. Ama ana hikayeyi ve karakterlerini bir kenara bırakıp DLC'leri kendi içinde değerlendirebilecek, bi' şans verebilecekseniz ikisi de oynadığınıza değer, pişman etmez.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…