mahirskywalker Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2025 #1 Oyunda bir bölümde sıçan kapanı yerleştir diyor Efsunger'i kullanarak ama sıçanın üstünde can barı var Efsunger tuşuna bastığımda sıçan geliyor kapanı koyacağım yeri bulamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2025
Oyunda bir bölümde sıçan kapanı yerleştir diyor Efsunger'i kullanarak ama sıçanın üstünde can barı var Efsunger tuşuna bastığımda sıçan geliyor kapanı koyacağım yeri bulamıyorum.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.065 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 2 Mayıs 2025 #2 Görevin adı ne? Artı 0 Eksi
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.361 Makaleler 4 Çözümler 75 Yer Rusya 2 Mayıs 2025 #3 Triss ile yaptığın görev di mi? Kenarlarda kanal önüne kuracaksın onları. Efsunger hissi ile kırmızı olarak gözükür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Triss ile yaptığın görev di mi? Kenarlarda kanal önüne kuracaksın onları. Efsunger hissi ile kırmızı olarak gözükür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS mahirskywalker Centipat Katılım 30 Ağustos 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #4 sıçan direk hedefr olarak gözüktüğü için efsunger bozuluyor düzelttim ama sorunu sağolun Artı 0 Eksi