The Witcher 3 ekipmanları nereden alınmalı?

Merhaba, oyunda şu an gördüğünüz gibiyim. Şu an 10 levelim. Biraz oynayacağım birazdan.

12-13 seviye olduktan sonra ekipmanlarımı nereden almalıyım? Gidip almam mi gerekiyor, elimle yapmam mı?

Bol Bol dungeon'lara gir (seviyenin yettiği kadar) yan görevleri yap, demircilerde de fırsatlara bak uyguna geliyorsa yaptırırsın
zaten genelde sandıklardan çok çıkar dungeon görevlerinde etrafı detaylıca araştırmaya özen göster kılıç yaptırmassın bile demirciye

Hocam Dungeon bölgeleri neresi oluyor ? Haritada adı ne olarak gözüküyor ? Bir de teklifin uygun olup olmadığını nasıl anlayacağım ?

Haritada soru işareti olan yerler var oralara gidip sandıkları açarak ekipman kazanabilirsin ayrıca demircilerde efsunger eşyaları da yapabilirsin. Ama önce efsunger şemalarını bulman gerekecek.

Hocam onlar nasıl bulunuyor ? Oyunu hiç bilmiyorum. Çok da öğrenmek istiyorum.
zor da oynamıyorsan şemalara çok gerek yok yan görevleri yap ve map'i gez gezdiğin yerde karşına çıkar ileriki yan görevlerde de şema bulma görevi alırsın önceliğin sabretmek o level de pek fazla item barınmıyor ki ben oyunu oynadığım süre boyunca 1-2 kez demirciden kılıç yapmışımdır çok gerekli değil sandıklardan turuncular çıkıyor ekstra olarak oyun bittikten sonra blod and wine dlc'sini de oynamanı öneririm çok fazla zırh ve ekipman eklentisi geliyor ayrı bir hikaye oluşturuyor ayrı bir dünya açıyor şimdilik oynama bak tadını çıkar iyi oyunlar sana

Zorluk seviyesini "Sadece hikaye yapmışım." Bunu yükseltmem mantıklı mıdır ? Oyunu pek bilmiyorum. Dediğiniz gibi bitirince oynayacağım. Şimdi yan görev yapacağım biraz.

Zorluk seviyesini "Sadece hikaye yapmışım." Bunu yükseltmem mantıklı mıdır ? Oyunu pek bilmiyorum. Dediğiniz gibi bitirince oynayacağım. Şimdi yan görev yapacağım biraz.
yükselt bence ben hard oynamıştım ölmeden oyundan zevk alınmıyor zorlanmak gerek bence

Okulların zırh kılıç vs şemalarını bulup onların üzerinden ilerleyebilirsiniz.Bulduğunuz witcher okulu şemalarını usta demircilere götürüp onlara yaptırabilirsiniz.Ayrıca zorluk seviyesini yükseltirsen iksir ve bomba yapmayı unutma.Yaratık külliyatına girip yaratıkların zayıf noktasını öğrenip ona göre hazırlık yapmak oyundan alacağın zevki arttıracaktır.

Teşekkür ederim. Okulların malzemelerini nerede bulabilirim ? Şuan hikâyeden bildiğim tek okul Ciri'nin eğitildiği okul.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…