The Witcher 3 Fatality nasıl yapılır?

fermaNga

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, internette bazı videolarda görüyorum Witcher 3'te düşmanın canı bitince kafasını kolunu falan kesiyorlar. Bende öyle şeyler olmuyor. Hızlı saldırıyla öldürsem de olmuyor güçlü saldırıyla öldürsem de. Nasıl yapılır bu?

Şansa bağlı oluyor. Mod listemden Ultra Gore 2'yi bulabilirsin. Oradan her zaman vücut parçalarını kesmeyi sağlayabilirsin. Yanık kamera şeklinde ise bir grubun son üyesini öldürdüğün zaman oluyor.

Öncelikle ata taktığın öldürdüğün canavarların kafası oluyor ya onda uzuv koparma şanslı %10 olanlardan takıyorsun, birde steam kütüphanesinde ''new finisher animations'' isimli dlc yi kurup ayarlardan aktife edersen sende kullanabileceksin.

Karakter geliştirme bölümünden, çatışma sekmesini geliştirmeyi dene. Yanlış hatırlamıyorsam öyle oluyordu.

Hocam kusura bakmayın bir şey soracağım. Şu DLC nasıl kuruluyor? Steam'e yazıyorum ismini çıkıyor. Sonra bu ekran geliyor.
Başlat diyorum DLC falan olmuyor. Hala aynı.

@Aeronight Hocam bu arada sizin rehbere baktım ancak Nexusmods sitesine nedense giremiyorum. Sizin attığınız linke tıklayınca Google bir hata çıkardı. Benim internette sıkıntı yokmuş sitenin sunucusu sıkıntılıymış.

Kütüphane eklemişsen oyun ayarlarının bir yerinde aktif etmek için bi ayar olması lazım. Onu yapman yeterli olacak.

Dosya Ekleri

• 1674672352494.png
    286,8 KB · Görüntüleme: 63
Hocam kusura bakmayın bir şey soracağım. Şu DLC nasıl kuruluyor? Steam'e yazıyorum ismini çıkıyor. Sonra bu ekran geliyor.Eki Görüntüle 1645319
Başlat diyorum DLC falan olmuyor. Hala aynı.
Steam'de Witcher'a sağ tıklayıp özellikler diyin. Oradan da DLC'ye gelin. Aktif edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…