The Witcher 3 Fatality nasıl yapılır?

Bende herhangi extra mod kurulu değil ve sadece bu DLC ile dediğiniz bitirici vuruşları yapabiliyorum. Sorununuz için yardımcı olamayacağım o zaman.

Bende herhangi extra mod kurulu değil ve sadece bu DLC ile dediğiniz bitirici vuruşları yapabiliyorum. Sorununuz için yardımcı olamayacağım o zaman.
Hocam bu kılıçları nasıl güçlendirebilirim? Level hilesiyle 80 levele kadar geldim kılıç falan güçlendirilmiyor. Bir videoda adam güçlü kılıç kullanmalısın diyor.

Oyunda zaten güçlü 1-2 kılıç var. Aerondight isminde var gümüş kılıç canavar kestikçe kendisi güçleniyor. Onun haricinde HoS dlc sinde ofierlilerin npc sinden silahlara ek güçlendirme yuvaları açarak extra özellik felan katabilirsin.

@Aeronight Hocam çok teşekkür ederim
Dediğiniz modu indirdim ve oldu. Nexusmods sitesi bugün gelmiş. Hemen indirdim. Ama bir şey soracağım. Sitede 3 seçenek var. Ben 2. seçeneği indirdim.
Hangisi en iyisi? 2.seçenekten iyisi varsa onu indireyim.

Hocam Always, her zaman gerçekleştirir. Often ise gerçekleştirme miktarını artırır. Ben always kurdum. Ayrıca Next-Gen ise oyununuz Next-Gen, 1.32 sürümü ise diğerini indirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…