Hocam bu kılıçları nasıl güçlendirebilirim? Level hilesiyle 80 levele kadar geldim kılıç falan güçlendirilmiyor. Bir videoda adam güçlü kılıç kullanmalısın diyor.
Hocam bu kılıçları nasıl güçlendirebilirim? Level hilesiyle 80 levele kadar geldim kılıç falan güçlendirilmiyor. Bir videoda adam güçlü kılıç kullanmalısın diyor.
Oyunda zaten güçlü 1-2 kılıç var. Aerondight isminde var gümüş kılıç canavar kestikçe kendisi güçleniyor. Onun haricinde HoS dlc sinde ofierlilerin npc sinden silahlara ek güçlendirme yuvaları açarak extra özellik felan katabilirsin.
@Aeronight Hocam çok teşekkür ederim
Dediğiniz modu indirdim ve oldu. Nexusmods sitesi bugün gelmiş. Hemen indirdim. Ama bir şey soracağım. Sitede 3 seçenek var. Ben 2. seçeneği indirdim.
Hangisi en iyisi? 2.seçenekten iyisi varsa onu indireyim.
@Aeronight Hocam çok teşekkür ederim Eki Görüntüle 1645721
Dediğiniz modu indirdim ve oldu. Nexusmods sitesi bugün gelmiş. Hemen indirdim. Ama bir şey soracağım. Sitede 3 seçenek var. Ben 2. seçeneği indirdim. Eki Görüntüle 1645722
Hangisi en iyisi? 2.seçenekten iyisi varsa onu indireyim.
Hocam Always, her zaman gerçekleştirir. Often ise gerçekleştirme miktarını artırır. Ben always kurdum. Ayrıca Next-Gen ise oyununuz Next-Gen, 1.32 sürümü ise diğerini indirin.