P PIEDRAIV Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #1 Merhaba arkadaşlar. Oyunu yükledikten sonra direkt olarak bu şekilde açıldı. Oyun dosyalarını doğruladım, grafik ayarlarına baktım, oyunu silip tekrar yükledim fakat hala değişen bir şey yok. Ryzen 5 2400G işlemci. GTX 970 ekran kartı. 8 GB RAM mevcut. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, iyi forumlar.
Merhaba arkadaşlar. Oyunu yükledikten sonra direkt olarak bu şekilde açıldı. Oyun dosyalarını doğruladım, grafik ayarlarına baktım, oyunu silip tekrar yükledim fakat hala değişen bir şey yok. Ryzen 5 2400G işlemci. GTX 970 ekran kartı. 8 GB RAM mevcut. Yardımcı olabilirseniz sevinirim, iyi forumlar.
Çözüm adop 16 Ocak 2022 3D Vision ile alakalı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3D Vision ile alakalı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.494 Çözümler 15 15 Ocak 2022 #2 Menüde de mi böyle? Artı 0 Eksi
2 226261 Hectopat Katılım 22 Ağustos 2018 Mesajlar 1.702 Çözümler 4 15 Ocak 2022 #3 Ekran kartı gidik Artı 0 Eksi
KS KS P PIEDRAIV Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2022 #4 IDaRKLoRD dedi: Menüde de mi böyle? Genişletmek için tıkla... Menüde böyle değil sadece bi kırmızılık mevcut . 226261 dedi: Ekran kartı gidik Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sadece bu oyun özelinde gidik olamaz sanırım hocam . Oynadığım diğer oyunlarda bi problem yok çünkü . Artı 0 Eksi
IDaRKLoRD dedi: Menüde de mi böyle? Genişletmek için tıkla... Menüde böyle değil sadece bi kırmızılık mevcut . 226261 dedi: Ekran kartı gidik Genişletmek için tıkla... Ekran kartı sadece bu oyun özelinde gidik olamaz sanırım hocam . Oynadığım diğer oyunlarda bi problem yok çünkü .
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.494 Çözümler 15 16 Ocak 2022 #5 NVIDIA Denetim Masası'ndan ya da eğer yüklüyse GeForce Experience üzerinden ayarları değiştirip deneyin. Artı 0 Eksi
NVIDIA Denetim Masası'ndan ya da eğer yüklüyse GeForce Experience üzerinden ayarları değiştirip deneyin.
KS KS P PIEDRAIV Femtopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #6 IDaRKLoRD dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan ya da eğer yüklüyse GeForce Experience üzerinden ayarları değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Malesef oradaki ayarlarda da herhangi bir problem gözükmüyor. Artı 0 Eksi
IDaRKLoRD dedi: NVIDIA Denetim Masası'ndan ya da eğer yüklüyse GeForce Experience üzerinden ayarları değiştirip deneyin. Genişletmek için tıkla... Malesef oradaki ayarlarda da herhangi bir problem gözükmüyor.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.494 Çözümler 15 16 Ocak 2022 #7 Hocam ALT + F3 kombinasyonuyla oyun filtresi ayarlarını açın. Sanırım orada bir filtre aktif. Artı 0 Eksi
adop Kilopat Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 374 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #8 3D Vision ile alakalı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi Çözüm
3D Vision ile alakalı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 16 Ocak 2022 #9 3D açık gibi duruyor. Oyun içi görüntü ayarlarını, daha sonrasında da NVIDIA kontrol panelindeki 3D sekmesinden Witcher 3'ü bir kontrol edin. Artı 0 Eksi
3D açık gibi duruyor. Oyun içi görüntü ayarlarını, daha sonrasında da NVIDIA kontrol panelindeki 3D sekmesinden Witcher 3'ü bir kontrol edin.
T Talha Tuna Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.041 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2022 #10 3D ayarı açık. Oyun içinde 3D ayarı var mı kontrol et. Kartında sorun yok. Artı 0 Eksi