The Witcher 3 güncelleme sonrası görüntü ayarları nasıl olmalı?

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar görüntü güncellemesi sonrası oyunu indirdim. Oyunun bütün ayarlarını Ultra+ yapsam bile görüntü istediğin kadar net olmadı, Ray Tracing açtım 30 FPS'e düştü, kapadım FSR 2 açtım kalite modunda görüntü netleşti fakat 60 FPS'ten 45-50 FPS'e drop giriyor işlemci %3 ekran kartı %70 civarı kullanmasına rağmen. Bir de bir sürü yeni ayar gelmiş nasıl yapmam lazım bir şey eksik gibi yardımcı olur musunuz?
RX 6600 Ryzen 5 3600 var.

Hocam Fxaa , TAAU birde Fsr 2 var başka yok .
AMD Radeon ayarlarında RSR özelliği.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

AMD Radeon ayarlarında RSR özelliği.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam görüntü dahada bozuldu çünkü benim monitör 1366x768p monitör bütçem olmadığı için yenileyemedim pc alırken .

Hocam normal o zaman. Düşük bir çözünürlükte oynuyorsunuz o ekran kartı ile. Bence normal görüntünün kötü olması.
Hocam tabii 2k performansı beklemiyorum ama ekran kartı %100 bile kullanmıyorken drop girmesi veya bu denli kötü görüntü olması anormal geldi . Yardım için saolun .

Hocam tabii 2k performansı beklemiyorum ama ekran kartı %100 bile kullanmıyorken drop girmesi veya bu denli kötü görüntü olması anormal geldi . Yardım için saolun .
Hocam siz 1366x768p çözünürlükteki bir monitörde oynuyorsunuz. FSR'ı kaliteye alın. Ayarları da kafanıza göre Ultra+ olmayacak şekilde yapın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı