Çözüldü The Witcher 3 güncelleme sonrası oyun donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

AlamanHayranı

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RX 6400
Anakart
Asrock A320M
İşlemci
r3 2200g
Arkadaşlar herkese merhaba, bu konuyu oluşturmak için hesap açtım, The Witcher 3'e dün güncelleme geldi benim bildiğim kadarıyla ondan önce 1080p yüksek ayarlar da bayağı iyi takılmadan donmadan oynuyordum şimdi güncelleme geldikten sonra bu ayarlarda 15-20 FPS arası almaya başladım ve bu çok can sıkıcı 1080p düşük ayarlara aldım bu sefer donma yok ama takılıyor ne yani ben orijinal oyunu boşuna mı aldım? Yardımcı olursanız sevinirim Direct X 11 de aynı Direct X 12 de aynı çözemiyorum.

Çözüm
Belki oyun dosyalarında sıkıntı olmuştur. İstersen oyun dosyalarını doğrulatabilirsin.
Belki oyun dosyalarında sıkıntı olmuştur. İstersen oyun dosyalarını doğrulatabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Düzeldi gerçekten çok teşekkür ederim güncelleme geldikten sonra bozulmuş herhalde şimdi düzeldi ikinizede çok teşekkür ederim çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…