The Witcher 3 Gwent kartları

Bütün kartları bulduğunuz zaman Steam başarımı var. ben hem başarım hem de hepsini istediğimden dolayı bulmuştum.

Benim de başarı takıntım var. Bir ara CS:GO'da başarım hilesi yapmayı düşünmüştüm. Ban yerim diye gözüm kesmedi.

İfadeler: WTC
Benim de başarı takıntım var. Bir ara CS:GO'da başarım hilesi yapmayı düşünmüştüm. Ban yerim diye gözüm kesmedi.
Sadece Valve oyunlarında ban yiyorsunuz diye biliyorum. Şimdi fark ettim üniversiteye gidecekmişsiniz kazanırsınız umarım ama bu Gvent başa bela uyarmadı demeyin.

Sevdiğim oyunlarda aynı şekilde ben de bütün başarımlar için uğraşıyorum. Witcher'da onlardan birisiydi. Ayrıca bütün gwent kartlarını bul diye görev var. O da tamamlanmıyor bulamayınca.

Sadece Valve oyunlarında ban yiyorsunuz diye biliyorum. Şimdi fark ettim üniversiteye gidecekmişsiniz kazanırsınız umarım ama bu gvent başa bela uyarmadı demeyin.

İnşallah kazanırım da biraz zor. Hiç bilmiyorum ne yapılırsa ban yenileceğini.

Buradan yaptığımızda tüm kartlar için steam başarımı geliyor mu?

The Witcher 3'te başarımların %100 yapıldığı Save dosyası falan var mı?

GTA 5'te direk Save dosyası var. İndiriyorsun bitiyor.

Reis modu indiremedim ya.
GTA 5'te direk Save dosyası var. İndiriyorsun bitiyor.

Reis modu indiremedim ya. Yarın müsaitsen teamViewer'den yapabilir misin?
ZIP dosyası olarak inmiyor ne yapacağımı da bilmiyorum.

Dosya Ekleri

• 1594940372587299880729355470852.jpg
    2,8 MB · Görüntüleme: 90
  • 15949404336351783580331728151572.jpg
    2,4 MB · Görüntüleme: 81
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…