Ben oynamadım ama bildiğim kadarı ile bağlantı var oyunlar arasında. 3'e girerken 2'den aktarmak istiyor musunuz diye soruyordu yanlış hatırlamıyorsan. 1 çok kötü durumdaymış sadece okuyun konusunu, 2'yi oynayabiliyorsanız oynayın veya izleyin 3'ü mutlaka oynayın diye tavsiyede bulunuyorlardı sorduğum insanlar.Anladım oyunları iade edip DLC olanı alıyorum. Sanırım o daha güzel.
Tüm oyunlar güzel. Ama çok bi' bağlantı yok arasında. 2'den kayıt aktarmanıza gerek yok. Aktarmazsanız oyunun başında karakterimize o kısımlar ile ilgili sorular sorulacak. Biz de cevaplayacağız. 1 dövüş sistemi olarak leş. Ama yine de o oyun bile çekiyor insanı.Ben oynamadım ama bildiğim kadarı ile bağlantı var oyunlar arasında. 3'e girerken 2'den aktarmak istiyor musunuz diye soruyordu yanlış hatırlamıyorsan. 1 çok kötü durumdaymış sadece okuyun konusunu, 2'yi oynayabiliyorsanız oynayın veya izleyin 3'ü mutlaka oynayın diye tavsiyede bulunuyorlardı sorduğum insanlar.
GOTY Edition alın. DLC'ler harika ötesi. İlk iki oyunun hikayesini okuyun yeter.
Onaylandıktan sonra ne zaman geleceği hesap detaylarında yazıyor şu şekilde;Eki Görüntüle 1149149
Az önce iade ettim para gelirse dediğinizi alacağım. Para sizce ne zaman gelir?
İade ettim oyunu. Gelsin dediğinizi alırım.GOTY Edition tavsiye ederim, DLC'ler kaliteli.
Teşekkür ederim. Daha onaylanmamış benim ki.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.