The Witcher 3 hangi paket alınmalı?

466609

Hectopat
Makaleler
3
Merhaba, az önce oyunu aldım ve aldığım oyunlar bu şekilde;

1629977798840.png

1629977837281.png

Ama sanırım bu paketi almam gerekiyordu;

1629977871150.png

Hangi paket daha iyi anlamadım. Yardımcı olabilecek var mı?

Trilogy Witcher 1, Witcher 2, Witcher 3'ü veriyor. The Witcher GOTY edition, Witcher 3 ve DLC paketlerini veriyor. Witcher 3'ün DLC'lerini kesinlikle oynamanı tavsiye ederim. O yüzden GOTY Edition'ı al bence

Anladım oyunları iade edip DLC olanı alıyorum. Sanırım o daha güzel.
Ben oynamadım ama bildiğim kadarı ile bağlantı var oyunlar arasında. 3'e girerken 2'den aktarmak istiyor musunuz diye soruyordu yanlış hatırlamıyorsan. 1 çok kötü durumdaymış sadece okuyun konusunu, 2'yi oynayabiliyorsanız oynayın veya izleyin 3'ü mutlaka oynayın diye tavsiyede bulunuyorlardı sorduğum insanlar.

Ben oynamadım ama bildiğim kadarı ile bağlantı var oyunlar arasında. 3'e girerken 2'den aktarmak istiyor musunuz diye soruyordu yanlış hatırlamıyorsan. 1 çok kötü durumdaymış sadece okuyun konusunu, 2'yi oynayabiliyorsanız oynayın veya izleyin 3'ü mutlaka oynayın diye tavsiyede bulunuyorlardı sorduğum insanlar.
Tüm oyunlar güzel. Ama çok bi' bağlantı yok arasında. 2'den kayıt aktarmanıza gerek yok. Aktarmazsanız oyunun başında karakterimize o kısımlar ile ilgili sorular sorulacak. Biz de cevaplayacağız. 1 dövüş sistemi olarak leş. Ama yine de o oyun bile çekiyor insanı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı