S Satashke Centipat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 280 27 Aralık 2020 #1 Dostlar bu yamayı kuracağım fakat güvenilir midir ve aranızda kullanan var mı? İndirmeye değerse indireceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
Dostlar bu yamayı kuracağım fakat güvenilir midir ve aranızda kullanan var mı? İndirmeye değerse indireceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim.
ekstremum nokta Kilopat Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 634 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #2 İndirmeye değer fakat 5-10 FPS düşüş yaşayabilirsiniz sisteme göre. Güvenilirdir.
Milik Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2020 #3 Satashke dedi: Dostlar bu yamayı kuracağım fakat güvenilir midir ve aranızda kullanan var mı? İndirmeye değerse indireceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben şu an oynuyorum o modla 50 60 FPS alacağım yerlerde Ultra ayarlarda 40 45 FPS alıyorum. Çok bir şey fark etmesem bile güzel geldi gözüme.
Satashke dedi: Dostlar bu yamayı kuracağım fakat güvenilir midir ve aranızda kullanan var mı? İndirmeye değerse indireceğim. Şimdiden çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ben şu an oynuyorum o modla 50 60 FPS alacağım yerlerde Ultra ayarlarda 40 45 FPS alıyorum. Çok bir şey fark etmesem bile güzel geldi gözüme.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 27 Aralık 2020 #4 Güvenilirdir. İndirin kurun, grafik ayarlarına ek bir preset ekliyor zaten. Performans düşüşü yaşarsanız yine çekersiniz düşük ayarlara.
Güvenilirdir. İndirin kurun, grafik ayarlarına ek bir preset ekliyor zaten. Performans düşüşü yaşarsanız yine çekersiniz düşük ayarlara.
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 27 Aralık 2020 #5 Güvenilir. En çok kullanılan modlardan biri. Doku kalitesini iyileştiriyor. Fakat FPS düşürüyor. Ayrıca çok daha fazla RAM tüketiyor. Bu sebeplerden dolayı ben sildim.
Güvenilir. En çok kullanılan modlardan biri. Doku kalitesini iyileştiriyor. Fakat FPS düşürüyor. Ayrıca çok daha fazla RAM tüketiyor. Bu sebeplerden dolayı ben sildim.