Sürprizbozan The Witcher 3 hepsini topla görevi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RazQr94TR

Megapat
Yer
KKTC
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 7600
GALAX RTX 4070 Super OC 2x
Kingston Beast 2x16GB DDR5
MSI Mag B650 Tomahawk Wifi
MSI Mag A850 80+ Gold
MSI Mag Coreliquid 360R V2
MSI Mpg Velox 100R White
2 TB M2 SSD, 1 TB SSD 4 TB HDD
Meslek
Finans Uzmanı
Arkadaşlar herkese merhaba, naçizane bir sorum olacak. Hepsini topla görevinde ki kartların çok büyük bir çoğunluğunu bitirdim, fakat saatlerdir oynamama rağmen bulamadığım kartlar var. Nasıl bulabilirim var mı bir bilgisi olan?

Hocam bu haritada her şeyi kapatıp "Gwent Players"i açtığınızda kafanızdaki soru işareti kalkıyor. Fakat şunu da bilin ki oyun boyunca kaçırabileceğiniz kartlar mevcut. Mesela Triss ile partiye katıldığınızda gwent oynamazsanız veya kaybederseniz karşıdaki adamın kartını alamıyorsunuz. Bu 8-10 puan arası olan kartları genelde sarı olanlar veriyor. Güzel bir deste oluşturmanız lazım.

Ağırlıklı olarak hep yan görevleri yaptım. Şimdi parti görevindeyim yapılacak görev kalmadı pek ana görev dışında.

Dediğiniz haritayı kullanarak atladığım yerde ki oyunları oynadım en altta ki 20 sayı kadar azaldı. Ama üsttekiler duruyor olduğu gibi.

Son düzenleme:
Geriye kalan kartlar muhtemelen npclerden satın almanız gereken veya görevler aracılığıyla açacağınız kartlar. Mesela Novigrad'daki kart turnuvasına vs. katıldınız mı?

Geriye kalan kartlar muhtemelen npclerden satın almanız gereken veya görevler aracılığıyla açacağınız kartlar. Mesela Novigrad'daki kart turnuvasına vs. katıldınız mı?

Hocam Velen&Novigrad tüm görevleri yaptım hiçbir görev kalmadı. Resimde de göreceğiniz üzere 9 kart kaldı. Adalara gitmeden önce Novigrad 2 tane kart kalmış gösteriyor.

Parti görevi dediğin Triss ile olan görevse orada kart alacaksın, yan görev oluşuyor. Skellige kısmında da Şok Terapisi isimli yan görev var, oraya da bir bakarsın yapmadıysan. Bazen hancılardan alacağın kartlar da orada gözükebiliyor.

Evet arkadaşlar zamanında yazamadım fakat sonunda tüm gwent kartları topladım. Görevi tamamladım.

Bende skellıge 1 tane gözüküyor suan onu nasıl bulabılırım. Köylerdeki tücarrlar veya demircilerden çıkar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…